Unborn 8.0 Red Pointer

Världens töntigaste..

Tror jag precis laddat upp världens töntigaste video på youtube. Seröst den borde på ett pris eller något.
Klicka för att komma till den.
Puss och kram lever banan Δ

En låååång cykeltur!

Heeej bloggläsare!
När detta inlägget skrivs är jag väldigt (och underskatta inte det ordet) svettig... Har nämligen precis cyklat till sparsjön med Vilma och Rebecka. Jag har ingen aning om hur långt det är dit men gud vad många uppförsbackar. Herre gud och detta resulterar i väldigt ömma ben just nu.
 
När vi väl hade kommit fram varje fall efter kanske en timmes cykeltur badade vi och fikade hehe, jag åt tuc-kex och drack citrusdryck som jag märkte att min väska var dränkt i nu för att den läckt på hemvägen. Well, good :(
Hemvägen var dock lättare tror bara den tog ca 35 minutas, kan ha något att göra med att alla uppförsbackar då blev nerförsbackar istället. Så himla skönt att bara rulla ner för alla backarna och ha vinden blåsande längs hela kroppen. Underbart! Något som inte är lika underbart är "the pain in my as". På riktigt har as ont i rumpan.
 
Varje fall... det var ett bra litet äventyr och viktigast av allt, jag hade roligt.


 
 
Puss och kram lever banan Δ

Lerig träning

Kommer direkt ifrån en av de mest befriande och mest efterlängtade duschen i mitt liv.
Har precis varit på en av gymnastikens sommarträningar där vi actually inte tränade gymnastik utan bara styrka. Såklart är det just idag det ska regna så att hela marken är helt lerig när vi sedan ska rulla runt på den för att göra olika styrkeövningar. Jag hade ett ljusgrönt linne när jag körde dit, det var brunt när jag körde hem...
Hela kroppen var täckt av jord och äcklig smuts. Dessutom har jag säkert fått över 10 nya myggbett. Är det nu man ska använda #lovemylife ? Tror inte de va...
 
Iallafall som alltid när man tränat så är det skönt efteråt. Vilket är tur för annars veté fan om jag hade tränat över huvud taget.
 
Observera att detta var en av de första dagarna på Hawaii, hade alltså inte hunnit bli brun hah
 Puss och kram lever banan Δ
 

Toppen dag!

Under eftermiddagen åkte jag med Siri till Luhrsjön. Det var så himla skönt att bara kunna springa i vattnet och svalka sig. Vi tog även vår rädsla till fånga och simmade ut till "flotten". Som sagt gillar inte jag när man inte ser bottnen och ännu värre är det när man inte når den. Tänk om det kommer en fick liksom. Trots detta simmade vit ut dit 2 hela gånger. Nu var vi duktiga Siri!
Vid Luhrsjön var även Ellen och hennes kusin så vi fick lite extra sällskap vilket aldrig är fel.
 
Från en sak till en annan sedan åkte jag och tränade lite. Som alltid var det såklart skönt efteråt men värmen tar dö på mig. Ett tag såg det ut som att det skulle börja regna vilket hade varit underbart, tyvärr gjorde det inte det.
 
 
 Puss och kram lever banan Δ
 

Bilder från...

...namnsdagsfikan i tisdags som aldrig kom upp på bloggen.
Jag och Tilde hade som sagt bakat en kaka tillsammas med mormor efter ett recept som hon hade. Detta var ett önskemål från min sida eftersom jag älskar denna cheesecaken/ gourmetårtan.
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ

Läst ut min första engelska bok!

YEAH rubriken säger allt som man brukar säga, men i detta fallet är det verkligen så.
Igår läste jag ut Orange is the new black, alltså min första engelska bok. Jag kan säga att det var verkligen skönt när den var slut. Mycket svåra ord i den boken du.
För att det inte ska bli några missförstånd, boken jag har läst är inte som serien. Det är en biografi av Piper Kerman (som hon heter på riktigt) där hon skriver om sin fängelsetid. Den var ganska bra, handlingen blev lite tråkig efter ett tag. Det kändes nästan som att allting hon gjorde var att springa på den jäkla löpparbanan på fängelset. Något som inte är med i serien till exempel. Av mig får denna boken 3/5 stjärnor.
Jag kunde ibland uppfatta den som rörig också, det kan ju vara för att jag sett serien och trodde att ungefär samma saker skulle hända och att människorna åtminstone skulle ha samma namn vilket de inte hade. Mycket namn att hålla ordning på, då blir det kaos i hjärnan.
 


Jag hade lite ångest när jag hade läst ut den över vilken bok jag skulle börja nu. Mamma hade lånat Boktjuven så jag kunde låna den från henne och jag vil läsa den men gud vad tjock den är. Annars skulle jag börja läsa The fault in our stars som jag köpte på flygplatsen i San Francisco men jag kände för att ta en paus från den engelska läsningen. Det blev Boktjuven. När jag läst ut båda dessa böckerna får jag verkligen ta och läsa en bok som jag inte redan sett filmen/ serien på. För det har jag med alla dessa tre, haha.
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Jag bor nästan i Åhus nu för tiden.. :/

Ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna, har haft mycket att göra men tänkte lägga upp lite bilder från händelserna så att ni absolut inte missar något. Bra va?
 
Jag kände nu att jag fått en märklig bula på mitt öra som kliar, kanske ett myggbett, kanske inte...
I alla fall tillbaka till ämnet, från igår till idag sov jag och Tilde över hos mormor. Låt mig bara säga att maten man alltid och då menar jag alltid får där är såå grymt god, hemlagade biffar AHHHH HEAVEN!
Imorse åkte vi med henne till Åhus, Yngsjö som vi gör de flesta dagarna. Där joinade vi mamma och pappa också. Hela tjocka släkten på stranden. Idag var varje fall havet riktigt varmt och skönt precis som igår för då var vi också där...
Ha det braaa kära vänner så hörs vii ;)
Puss och kram lever banan Δ
 
 

23 Juli, MIN NAMNSDAG

Hej Hej, Ny video på youtube.
Viktigt viktigt ingen får missa så klicka här för att komma till den.
 
^Du måste erkänna att jag är lite söt på denna bilden^
Puss och kram lever banan Δ

Bada. Sola. Läsa. Repeat.

Idag har det varit en varm dag nästan för varm dag. När det har varit en sådan dag som idag vad tror ni då familjen Nilsson hittar på om inte åker till stranden. Som jag sagt tidigare börjar det tråka ut mig, tyvärr.
I stora drag har min dag sett ut så här:
Först åkte vi såklart till stranden. Bada. Sola. Läsa. Äta. Bada. Sola. Läsa. Bada. Sola. Läsa. Bada. Sola. Äta. Åka hem. Det var faktiskt fruktansvärt varmt även vid havet, åh. Jag trodde en liten stund där att hela jag skulle avdunsta, fy faaan (får man ens skriva det? :O) vad varmt asså.
 
Ikväll ska mormor, farmor och farfar komma till oss och fika lite. Vi har en tradition att de kommer hit och fikar varje år på min namnsdag, dock är det inte min namnsdag idag men imorgon och vi fick inte ihop det imorgon så det fick bli idag. Vi får väl se hur det blir :)
 
En bilder jag tog med mitt och Tildes undervattensskydd till mobilen.
Puss och kram lever banan Δ
 

Citat beroende...

Imorse började jag kolla igenom alla mina ca 600 bilder på mobilen för att rensa så jag kan få mer utrymme till nya. Jag märkte då att Gud vad jag har samlat på citat och andra random bilder med text. Tror jag tänkt "ja denna var rolig den sparar vi för den kan jag kolla på sen och skatta" men nej jag har aldrig kollat på de sen...
Saken är den att jag har väldigt svårt för att slänga saker om det då är en bild på min mobil eller en ful penna spelar ingen roll. Jag tänker alltid att jag kan ju kanske någon gång behöva den men såklart gör jag aldrig det, hah.

Tänkte att ni kunde få se en del av de bilderna jag sparat, alla stämmer såklart in på mig..

















Där har ni några av de 
Puss och kram lever banan Δ

19 Juli

Nejmeeeen tjeenare, har du haft en bra dag? Kände du för att veta vad jag hittat på? Tänkte väl det ;) Då har du kommit rätt.
Idag var jag med familjen i/på Yngsjö. Vad säger man egentligen i eller på? Inget av det låter riktigt rätt... Varje fall så var det inte topp notch men helt ok. Jag vet inte vad som hänt men jag har fått nog av stränder, dessutom hatar jag att sola. Det kan ju ha något med det att göra. När vattnet inte är så varmt börjar man ju frysa efter ett tag.
På Hawaii badade jag konstant, det var så kul. Vattnet var i en perfekt tempratur. ÅHHH JAG VILL TILLBAKA! ÄLSKAR DET! BÄSTA STÄLLET PÅ JORDEN! PARADIIISET!
 
Det blev varje fall att jag läste en del. Känner att jag vill läsa ut min bok nu så jag kan börja på en ny.
Kom varje fall till mittpunkten idag. Det var då denna bilden togs.

Hemma sen igen åt vi god mat som vi oftast gör i detta huset. Efter det åt vi för en gångs skull "efterrätt" vilket inte är så vanligt här. Det blev mitt önskemål, s'morse.
För er som inte vet vad det är eller hur man gör så är det faktiskt ganska enkelt.
Man grillar en marshmallow som man sedan lägger tillsammans med en tunn chokladbit mellan två digestive kex. Det är då meningen att chokladen ska smälta av marshmallowsens värme. REKOMENDERAS ATT GÖRA HEMMA!
 
Puss och kram lever banan Δ

Åhus Beachhandboll

Jo jag har haft en bra dag idag, tackar som frågar.
Vid halv elva tiden i morse tog jag och Linnea tåget och sedan bussen till Åhus Beachhandboll där vi mötte upp Knar. Vi har haft det jätteroligt, pärlat fuck cancer armband för att få ett själv, kastat bollar i hål för att få en risifrutti och tryckt egna cola burkar. Jag skrev Tilde på min eftersom jag inte gillar cola, är jag inte för gullig?
 


När det var dags för lunch gick jag och Linnea bort till bryggan och åt pizza, kycklingpizza. Helt ok inget märkvärdigt med den precis. 



Sedan träffade vi Knar igen och gick för att bada. De hade fått för sig att vi skulle simma ut till flotten som ligger en bit ut i havet. Jag försökte verkligen komma över min rädsla men det går inte. Jag är så sjukt rädd för havet och fiskarna speciellt. Det är nästan så jag får panik när jag inte når bottnen och inte vet vad som är under mig. Det kanske låter tramsigt, but that is the way it is.
 
Tyvärr han vi inte kolla på någon match vilket jag verkligen tycker är synd. Beachhandboll är bland det roligaste som finns. Jag saknar faktiskt tiden då man var där och spelade. En del gör ju lag bara för att det är kul, kanske får joina ett sånt nästa år eller?
 
Puss och kram lever banan Δ

Vattenspridaren..

Jag har just i detta nuet gått in från att ha varit ute och svettats som en gris. Ja, det blev faktiskt så outhärdligt att jag tog fram vattenspridaren och frivilligt badade i dess iskalla vatten. Det gav mig lite minnen från när man var mindre. Då hade vi en blomvattenspridare

ja en sån. Vattnet kom då ut ur slangarna vid näsan och ja vattnet åkte hit och dit. Just då tyckte jag att den var superkul men om jag skulle bada i en sån idag vet jag inte vad min åsikt skulle vara.
 
Medan jag torkade satte jag mig och läste i min engelska bok. Orange is the new black. Det är så mycket svårare att läsa på engelska. Klart man fattar men man måste koncentrera sig mer och använda google nästan hela tiden. Mitt mål är varje fall att läsa ut boken innan sommarlovet är slut. Vi får väl se hur det går med det. Är på sidan 130 av 339 satte ja... heheh.
Puss och kram lever banan Δ

Sommarträning ~

Tjenare folks.
Idag har jag fått ganska mycket gjort trots att det kanske inte syns. Jag har spelat in en video, redigerat den videon, laddat upp en annan video, redigerat lite bilder och laddat upp en bildbomb. Det var ungefär mig förmiddag.
 
Eftersom att vi åt mat väldigt sent idag så stack vi till träningen nästan direkt efteråt. Vilken träning tänker ni då. Jo sommarträningen med gympan. För att vi inte ska slappa till för mycket under sommaren och förlora alla våra muskler så har vi lite små styrka och konditionsträningar då och då. Idag var det en sån. Men jag har faktiskt försökt att träna lite för att inte bli svagare och orka mindre sen när säsongen drar igång igen.
 
Jag har börjat kolla mycket på "work out quotes", här är några.
 
 
^Den är min favorit, så himla sant^
Puss och kram lever banan Δ

Kan man dö av vibration?

 Ny video ute på youtube!
 
Puss och kram lever banan Δ

Bildboomb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wannabe The Beatles
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ

Simning yeah!

Idag började mitt sommarjobb om man kan kalla det de. Jag ska lära Tilde simma, eller hon kan ju simma men inte så bra. Det gick faktiskt inte så dåligt som jag hade tänk och vi kunde hålla sams. Dessutom kunde jag simma lite under tiden vilket aldrig är fel. All sorts motion behöver man under sommaren annars rullar man fram när lovet är slut.
 
När det väl var klart och vi hade badat bubbelpool, duschat, cyklat hem och ätit så träffade jag Emilia. Det var jättelängesen vi sågs bara vi, senast annars var i fredags när vi var med Siri, Ellen och Knar också på bio, The fault in our stars. Egentligen är det ingen film för mig eftersom jag inte är så mycket för romantiska filmer eller "puss puss filmer" som jag kallar det, men den var faktiskt bra och berörde mig jättemycket speciellt i slutet. Vill inte spoila något för er som inte sett den så säger inget.
 
Varje fall så gjorde jag och Emilia det vi alltid gör, fotar. Vi tog även ett dopp i hennes pool för att vi var varma men såklart ska solen försvinna just när vi ska hoppa i så att det blev skit kallt istället så himla typiskt. Efter det spelade vi bara lite olika spel. En kul dag!
Ni kan få en bildbomb någon dag snart på alla bilderna men just nu får ni nöja er med denna.
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Emporia

Tjo folks!
Helt ärligt har jag ännu inte vant mig av med allt det amerikanska. Tänker fortfarande att man ska säga "Thank you" istället för "tack" hah.

Idag tillbringade jag dagen i Malmö med familjen. Mamma har börjat sy lite kläder så vi började med stt besöka några tygaffärer. Ingen av dem var såklart lika stor som tygaffären vi var i New York, samma tygaffär de går till i Project Runway.

Efter det tog vi oss till Emporia för att först äta på Jensens bøfhus som var väldigt segt. Först fick vi stå i kö i en halvtimme och sedan vänta ytterligare en halvtimme på maten...
När vi hade ätit upp var det dags för lite shopping. Egentligen var det meningen att vi bara skulle kolla lite på rean när vi ändå var där i trakterna. Jag köpte en ny nessesär som var väldigt väldigt behövligt då jag har en gammal med hello Kitty på. Inget märkvärdigt blev en vanlig svart.

Just för att vi i min familj aldrig tidigare ätit på Yoggi boost var det ett mål med dagen och så blev det. Som man hade kunnat tro var det jättegott.
Puss och kram lever banan Δ


Sol och bad gör en gla'

Tjenare kära bloggen och alla mina bloggläsare!
Dagen idag spenderades i Yngsjö, Åhus. Jag är faktiskt inte jättepepp på att åka dit där längre. Vi har varit där hela mitt liv typ och jag har liksom tröttnat. Måste ändå säga att just idag var det faktiskt mysigt. Det var lagom varmt, lagom blåsigt och vattnet var inte för kallt för att bada i. Det var näst intill perfekt.
Vi hade tagit med maxisallad att äta och för en gångs skull satt vi alla och läste samtidigt i en hyfsat lång stund. Jag läser just nu Orange is the new black på engelska. Den är ganska svår men man förstår det mesta. Läste varje fall ganska långt idag jag brukar inte orka läsa så långt utan någon paus så lite stolt är man ju.
 
När vi var klara på stranden åkte vi vidare till glassbåten där vi obviously köpte glass. Jag tog en kula marängswish (som jag inte kan stava) med chokladdopp.
 
Under kvällen nu åkte vi alla och tränade i djupadahlsparken, den träningen kan jag rekomendera, kostar 40kr för alla över 12 år tror jag. Varje fall, gissa vem som var där? Robin Stjärnberg. Så ja då kan man bocka av träna med Robin på sig bucket list.
 


 
Just för tillfället är jag väldigt road av dessa typerna av bilder. Benen ser seriously ut som varmkorvar, hahahah!
Puss och kram lever banan Δ

Traveling in USA - Hawaii edition UTE NU

Ja rubriken säger allt
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL VIDEON
Puss och kram lever banan Δ
 

Jordgubbar och strandhäng

Tjenare bloggen!
Till en början trodde jag att denna dagen skulle bli ganska seg, att man mest bara strosar runt hemma och tar aldrig riktigt tag i att göra något ordentligt. Men så blev det inte. Tur det!
 
Jag kom med förslaget att vi kunde åka och plocka jordgubbar vilket vi gjorde så nu är kylskåpet fullt, MUUUMS!
Dock var det väldigt och så menar jag väldigt varmt att plocka dem, jag skojar inte när jag säger att hela min rygg var helt blött, usch. Tack vare detta tog vi oss ner till Luhrsjön (som jag äntligen lärt mig stava) efter maten.
Trodde faktiskt att vattnet skulle vara varmare än vad det var. Frös så fort jag kom i men badade ändå, ett måste liksom. Även om det är kallt så vänjer man sig efter ett tag.
 
Tänk om Luhrsjön kunde liknat denna stranden bara liiiiiite, då hade det varit så mycket mysigare..
(Någon strand på Hawaii)
Puss och kram lever banan Δ
 

Torsdagen den 3 Juli

Idag mina vänner, idag har det nästan inte hänt någonting. Idag har det varit en sån dag då man bara går runt och väntar på att något ska hända istället för att ta tag i det och se till att något händer.
Jag har precis spelat in lite videos som är tänkt ska bli Hawaii videon, men det vet man aldrig om det blir.
Jag vet inte hur ni vill ha det, vill ni ha det som New York videon eller mindre prat och mer videos från ön? Lämna gärna en kommentar med vad ni tycker.
 
Annars kanske jag ska träna ikväll igen, tränade faktiskt i torsdags i djupadalsparken, vet inte vad stället heter eller något så kan tyvärr inte säga mycket mer. Det är väl helt okej. Inte så speciellt egentligen, men eftersom jag behöver träna under sommaren för att behålla formen till terminen i höst så duger det gott och väl.
 
Jag fortsätter att slänga in lite bilder från USA.
 
 
 Puss och kram lever banan Δ
 
 

New York City vlogg

Hej Hej igen bloggen!
Andra inlägget idag. Ville bara berätta att jag nu blivit hyfsat nöjd med min New York City vlogg och lagt upp den på Youtube. Kolla gärna ;)
KLICKA HÄR
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

Ny studsmatta :D!

Tjoo Bloggen!
Vår gamla studsmatta gick sönder, vill inte blamea någon så berättar inte vem som hoppa sönder den. I alla fall det var ett stort hål i den som uppkom precis innan vi åkte iväg till USA.
För mig och Tilde är det ganska viktigt att ha en studsmatta, kanske hänger ihop med gympan, antagligen. Vi brukar använda den runt 1-5 gånger om dagen beror lite på. Den används varje fall mycket det var vad jag ville komma fram till. Därför sökte vi runt hela morgonen för att hitta en bra som inte kostar allt för mycket. Bestämde oss sedan för att köpa en från Nisses. Åkte dit vid 10 tiden kanske minns inte riktigt. Köpte studsmattan och körde hem och började montera. Jag kan ju bara säga att ställningen var inte så smart konstruerad.
 


Sen har vi ju det här jäkla svenska sommarvädret vi fick smaka på. Ena minuten strålande sol, andra mulet, tredje regn, fjärde åska och sjätte sol igen.
 
När studsmattan var uppsatt kom Anna, Lova och Malte på besök. Vi hoppade väldigt mycket och fikade på jordgubbar, glass och chokladsås precis som igår. Sååå sjukt gott. Hade roligt varje fall.
Puss och kram lever banan Δ

Jetlagd.se

Tjenixen bloggen!
Man kan ju inte säga annat än att jag är jetlagd när jag först vaknar 2, lyckas sedan somna om och vaknar 5 igen. Eftersom vi inte hade något bättre för oss så åkte vi redan vid 8 tiden och plockade jordgubbar. Måste ändå säga att detta är en av de bättre sakerna med den svenska sommaren.
 
Har faktiskt spelat in en liten video idag, vet dock inte om den blir så bra, sitter och redigerar nu. Vi får se kanske gör om den annars. Ska i alla fall försöka att lägga ut en video snart. Känns som att det skulle behövas.
 
För inte så lång stund sedan var mormor, Marie och Leah här på fika och vi berättade lite om semestern. Vi fikade på jordgubbar med glass och chokladsås, typ det godaste man kan äta.
 
Nu får jag väl återgå till mitt redigerande, hatar när man inte blir klar så kommer antagligen sitta med det här tills jag känner mig nöjd om jag inte känner mig trött innan ;)
 
Ni får ha det så bra.
 
Puss och kram lever banan Δ