Unborn 8.0 Red Pointer

Lingvallen 3.0

Som ni läst tidigare har jag varit nervös över att min förkylning skulle sitta i så jag inte skulle kunna hänga med till Lingvallen i helgen, så blev inte fallet. Nu är jag faktiskt nästan helt frisk vilket är UNDERBAAART!
 
Åkte alltså till Lingvallen med Moa, Elin, Felicia, Tilde, Sara och vår tränare. Vi var där för att vara något som heter demo-gymnaster vilket är när man låter folk som går en passningskurs lära sig passa på dig och i utbyte får du mat, tak över huvudet och i vårat fall en jäkligt rolig grophalls träning. Jag kan faktiskt säga att jag är riktigt stolt över den träningen, körde dubbel-halv vilket är dubbelvolt, två volter med en halvskruv som jag inte gjort innan. Jag körde också rondat-flickis-DUBBELSALTO, alltså två bakåtvolter. Innan jag skulle köra var jag så sjukt nervös, höll på att typ dö kändes det som men efteråt när jag hade gjort det, gud vad glad jag blev AHHHH och är fortfarande. Så himla GÖÖÖÖÖÖÖTT! (kolla på filmen som är länkad där nere, det är bland annat min dubbelvolt och DUBBELSALTO  + Moas dubbelsalto. Vi är så grymma, eller hur!?)
Ännu en bra helg med gympagänget helt enkelt. Så himla kul att alla blivit så bra kompisar, alla kan verkligen vara med alla!
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL EN FILM FRÅN LÄGRET 
 
Yey, likadana polarn och pyret pjamasar :D
Moa, jag och Tilde känner oss ganska flawless ;)
Jag, Sara, Moa och Tilde pose'ar för fullt
Puss och kram lever banan Δ

Some things from AMERICA

Många har undrat vad jag köpte när jag var i USA och om jag skulle kunna göra en USA haul. Dock är det inget jag känner för att göra men ni kan få en del bilder på några saker jag köpte. Kanske tar några bilder på en del kläder senare vi får se hur det blir med den saken.
Jag kan ju också börja med att säga att jag är jättenöjd med allt och ja rekommenderar er att också köpa det.
 
 
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min kropp piggnar till :D

Fredag? Redan? Lite så känns det just nu trots att jag under veckan tyckt att tiden gått hur långsamt som helst.
Det är med glädje jag kan berätta att förkylningen jag haft hela veckan känns mycket bättre idag. Alla de andra dagarna har jag känt mig lite havt sjuk men idag känns det mest som en vanlig förkylning om ni fattar vad jag menar. Det känns asgött! Nu hoppas jag bara på att det inte blir värre till imorgon så jag kan ge allt på Lingvallen.
Jag får alltså vila lite extra ikväll så kroppen kan bli helt återställd vilket verkligen skulle va ett dröm senario.
Puss och kram lever banan Δ

Virusena gillar mig men jag gillar inte dem...

Det var minst sagt ett tag sedan man bloggade, 8 dagar för att vara exakt. Tanken att jag borde skriva ett inlägg har kommit till mig ett par gånger men jag har inte riktigt orkat förrän nu.
Helgen spenderades i Oskarström med laget på Natt och Dag tävlingen, gick helt ok. Ingen medalj för klubben men vi hade sjukt kul.
Om vi ska prata om dagen har den faktiskt inte varit så bra. Ända sedan i måndags har jag varit lite små krasslig, ganska förkyld och ont i halsen. Det var precis så jag vaknade denna morgonen. Dock blev det bara värre ju längre in på dagen vi kom och jag orkade och kunde nästan inte arbeta i skolan. Därför gick jag hem för att vila någon gång vid halv 12. Ville egentligen inte hem men om jag ändå inte kan jobba när jag är där kan jag lika gärna gå hem och vila liksom. Vi får hoppas att min kropp blev glad nu så den kan ta dö på alla virus så jag kan vara frisk imorgon och framför allt på lördag då jag ska till grophallen i Ängelholm, Lingvallen.
Kan ju tilläga att det känns sjukt tråkigt att inte kunnat träna ordentligt på en hel vecka. Snart går jag sönder, typ så känns det.
 
Puss och kram lever banan Δ

Då var sommarlovet slut..

..och det känns verkligen inte bra. Var det inte bara några veckor sen sommarlovet började? Det är sjukt hur snabbt det går.
Att cykla till skolan idag tog emot. Såklart är det mycket skönare att vara hemma och bara chilla och gör EXAKT PRECIS det man känner för just den stunden. Dessutom blev det ingen mjukstart, vi kör efter schemat redan imorgon och då ska vi sluta halv fyra, fattar ni HALV FYRA! Det enda positiva med dagen imorgon är att vi har gympa. Idrotten är verkligen det ända jag saknat... Åh jag vill ha mitt sommarlov tillbaka...
 
Dagens outfit idag, inget märkvärdigt.
Tröja H&M/ Byxor cheap monday / Skor någon affär i New York
 
Puss och kram lever banan Δ

- Sleepover all weekend -

Ni kanske har märkt att bloggen inte blivit uppdaterad i helgen, eller så har det inte ens cross your mind.
Hur som helst har jag sovit hos kompisar hela helgen och inte haft någon tid att skriva.
 
Lördags åkte jag hem till Natalija med Tilda och Cornelia.
Där vi allra först fick dessa väldigt fancy drinkarna. Bara kolla så fiiiiiina de är och de var minst lika goda!
 
Efter det åt vi grillat som också var hur gott som helst, de hade till och med grillat majs vilket jag äääääälskar!
 
Vi gjorde också ansiktsmasker vilket var första gången för mig, hah! Det kändes jättekonstigt i ansiktet när den hade börjat stelna, men efteråt kände man sig väldigt fräsch.
Tilda har också en på sig men den var genomskinlig
 
En selfie bara, heh
Fina Cornelia.
Anledningen till att en del av bilderna är bättre kvalité än andra är för att jag tog med kameran, men efter ett tag pallade jag inte ta mer bilder med den hah, så då fick det bli med mobilen.
Resten av kvällen blev det mest snack med godis och snacks. Vi såg även på "The other woman" då jag somnade några gånger hah. Men den var bra.
Sociala
Fina Natalija och Tilda
En bra dag och kväll, Tack tjejer!
 
Söndags
Vaknade upp hos Natalija vid tio-halv elva någon gång men gick inte upp och åt frukost förrän vid halv tolv. Sen chillade vi mest innan jag fick bege mig hem, vila lite, packa om och åka med Moa och Tilda (detta är en annan Tilda) till Linnéa i Tyringe där nästa natt skulle tillbringas.
 
Vi hade jätteroligt, kollade film, pratade, MÅLADE NAGLAR MITT I NATTEN och såklart åt massa godis och supergod mat. Dessutom har Linnéa grävt ner sin studsmatta så man kan springa och sen hoppa vilket är så mycket roligare än att hoppa på en vanlig studsmatta. Önskar att min också var nergrävd.
 
Ja hehe, massa bilder på mig och Moa
 
Åh Linnéa hade 2 katter som bara var 10 veckor tror jag, kolla vad söt. Det var hur mysigt som helst att ha de sovande på magen eller i famnen.
 
Här är den andra katten som chillar lite som kungen själv bara, haha
Linnéa, Moa, Jag och Tilda
Först jag och Linnéa, Moa, Jag och sen 2 söta bilder på Tilda
Linnéa, jag och Tilda med katterna ÅHHH!
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"The cardigan"

Koftan jag nämnde att jag köpte igår på emporia, låt mig bara säga att det är världens mjukaste, tänk om man hade kunnat känna på bilder då hade ni verkligen fattat vad jag menar. För er som vill veta köpte jag den på ONLY men den kommer från märket JAQUELINE de YONG.
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ

~Morgon runda~

Hej alla bloggläsare!
Idag startade min dag på ett sätt som jag inte tror att någon annan dag i mitt liv har gjort än. Jag tog en morgon runda. Nu när jag tränat så mycket under lovet har jag fått något slags träningsbehov som är större än vad det var innan. Min kropp behöver röra på sig helt enkelt och det fick den inte göra så mycket igår.
Jag sprang ingen jättelång runda jag tror det blev runt 4/ 4,5 km något sånt, men det känns skönt i alla fall.
 
När jag kom hem duschade jag SÅKLART och reloadade med en skål mjölk & flingor.
Så gott, jag har inte kunnat äta flingor på ett tag nu för att mina tänder varit så ömma och det gjort så ont att tugga de men idag, var det gott och gjorde inte alls ont. YEEEEY!
 
Puss och kram lever banan Δ

Emporiaaa!

Dagen idag spenderades på emporia med Tilda, Natalija och Cornelia.
Vi tog tåget dit och började med att luncha på jensen's bofhus (vet ej hur man gör danskt o på datorn, okej) där jag precis som de andra 3 beställde lunchbiff på expresslunch. De hann dock inte ge oss maten innan tiden var ute så vi fick 25% på priset, HUR GÖTT!?
 


Efter det startade shoppingen, eller ja ingen av oss köpte särskilt mycket eftersom vi försöker spara pengar men för min del blev det en kofta och ett paket tottar, jag menar är det bara jag som alltid lyckas tappa bort/ ta sönder mina? Jag kan försöka ta en bra bild på koftan imorgon så kan ni får se den, bara för att jag tror att ni bryr er ;)
 
Som vanligt när man besöker emporia brukar det bli yoggiboost och så blev det även denna gången. Kan jag bara få säga att jag verkligen avgudar nutellan de har, hur najs är det inte att kunna ringla på nutella som om det vore chokladsås. Ett tips om ni äter där ta björnbär med nutella på SÅÅ HIMLA GOTT!
Vårt krängande av godsaker slutade inte här utan vi delade även på ett paket havreflarn doppade i choklad på tåget hem. Heheh.
 


Puss och kram lever banan Δ

Livet som en tandställningsbärande människa

 Tredje dagen som en tandställningsbärande människa är inled.
 
Före/efter
Jag börjar faktiskt vänja mig vid att den sitter där nu, dock har inte min läpp vant sig vid det för gud vad jag fått skav. Först ville jag inte använda vaxet man fick med för att sätta på metallsakerna om det skulle börja skava, det känns ju inte jättefrästande att stoppa in det i munnen liksom men så fort man satte på det ÅH GUD den känslan! Det var nästan som att allt det onda försvann direkt. UNDERBART!
Utöver det kan jag också meddela att mina tänder är ganska ömma just i nu läget. Det för till och med lite ont när man äter t.ex. flingor. Jag hoppas så badly att detta försvinner snart!
 
Jag vet inte om ni märkt det (antagligen inte) men jag har ändrat kategorierna för mina inlägg lite. Inget stort jag har bara ändrat namnen och lagt till en ny som heter "Vad har hänt idag?" eftrersom det oftast är det jag skriver om. Innan har jag nästan lagt alla inlägg under "Allmänt" vilket jag ska försöka sluta med nu. Då försvinner ju det bra med att ha kategorier, am i right?
 
 Puss och kram lever banan Δ

Time to read

Puss och kram lever banan Δ


Emilia är hemme igeeen!

Nu har Emilia äntligen kommit hem från sin utlandssemester vilket enligt mig är toppen för då kan jag träffa henne vilket jag gjorde idag!
För tog vi en tur ner till bibblan, då jag kom på att min cykel är på lagning och var tvungen att låna mammas och ja den cykeln är inte lika skön som min.. Varje fall vi kollade en stund på bibloteket innan vi fortsatte till TGR eller om man vill säga tiger. Senare var vi mest hemma hos mig och hon berättade hur hon haft det, vi spelade också lite kort och tog några bilder vilket inte alls var planerat denna gången faktiskt.
Haft en bra dag med dig Emilia!
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ

Tandställning...

13.40: Idag är det dags för mig att skaffa tandställning. Tidigare under veckan har jag varit ganska lugn och mest känt att det ska bli skönt för då kommer jag snabbare att bli av med den men just nu i detta ögonblicket är jag väldigt nervös och har nästa ångest. Jag vill kunna äta vad jag vill! Mwääääää! Ska titta på ett avsnitt av glee nu och se ifall det blir bättre...
 
14.25: Fortfarande nervös asså åhh jag vill inte längre. Lämna mina tänder ifred! Egentligen är jag nog mest rädd för det ska göra ont vilket alla säger att det gör...
 
15.44: Jag har precis ätit mitt sista mellanmål på ett tag utan en järnvägsräls i munnen. Det är snart dags att cykla till stan, nu ska jag bara borsta mina tänder så tandläkaren slipper se alla matrester för det är nog inte så najs. Önska mig lycka till!
 
 
 
20.27: Blev jag inte snygg? Hahah!
Det känns väldigt konstigt nu varje fall, känns som att ha en klump fastklistrad på tänderna, usch. Har dock inte skav eller särskilt ont hoppas att det inte kommer över natten.
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 

Filmer du boooorde se

På sista tiden har jag börjat se fler filmer en jag någon gång tidigare i mitt liv gjort. Jag har ingen aning på varför det är såhär, kanske för att det är lite enklare nu för tiden. Det är bara att gå in på swefilmer, förr var man ju tvungen att åka till Hemmakväll och hyra. En latmask som jag orkar ju inte det ;)
Divergent
är en film som är väldigt omtalad, men jag förstår verkligen varför. Denna filmen handlar om att man ska välja en falang, ett ställe där man hör hemma. Känner man sig tapper går man med i "de tappra". Men när man väl gjort sitt val kan man inte under några omständigheter ändra det. Det finns även människor som är "divergent" vilket betyder att de är en härlig blandning av alla falangerna. De andra människorna (de som inte är divergent) är rädda för divergenterna och vill därför döda de. Jag tycker som många andra också sagt att denna filmen är lite lik hunger spelen just därför den är lite övernaturlig eller hur man vill beskriva det.
Min åsikt om denna filmen är att den verkligen är sevärd, 9/10
 The Book Thief
handlar om en flicka som under andra världskriget flyttar in hos en fosterfamilj i Tyskland. Detta är en speciell liten flicka som inte kan läsa men gärna önskar att hon kunde det. Går hennes önskan i uppfyllelse?
Denna filmen har jag velat se jättelänge och den var verkligen lika bra som jag hade förväntat mig. Jag kan bara säga slutet, jag bölade som ***. Si gripande! Jag har även precis läst ut denna boken då jag dock blev lite besviken och för en gång skull tycker att filmen var bättre än boken så, SE FILMEN! 8/10
 Noah
är som en förnyad version av Noah's ark. Den handlar om en man vid namn Noah som tycks få kontakt med Gud. Han får av honom ett meddelande att bygga en ark och rädda en av varje kön av alla olika arter. Gud vill nämligen att livet på jorden ska börja om på nytt då människan förstört det. Noah får själv ta beslutet på om människan är värd en andra chans eller inte ska få följa med på båten.
Jag hade inte hört så mycket om denna filmen innan jag såg den, jag ville egentligen bara se den för att Emma Watson var med och jag tycker hon är en väldigt bra skådespelare. Det förvånade mig ändå att den var så pass spännande som den var därför får den 7/10, hade jag varit du hade jag sett denna filmen NUU!
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

Flashbacken...

Var på stan en stund idag men mamma och Tilde. Mest för att kolla läget och så.
Fick värsta flash backen eller vad man vill kalla det när vi gick in på Lind3x.
Såg denna klänningen
och kände mest ångesten över att veta att Emma 10 år gärna hade satt på sig den. Min stil på den tiden, ja den kan man prata om. Den var unik varje fall, det är nog det enda positiva med det hela. Nej gud...
Ofta när jag ser gamla bilder och skolfoton då jag själv fick välja vad jag skulle ha på mig brukar jag tänkta "Men gud hur ser jag ut?" "Hur kunde mamma tillåta detta?".
 
Ville bara dela med mig lite, vi seeees vänner!
Puss och kram lever banan Δ

Parkhäng med en för stor pizza

Jo jag hade en bra dag igår. Under kvällen fick jag en väldig impuls att jag kände för pizza så Moa och Linnéa joinade mig. Vi tog oss till viking beställde en snickare FAMILJEPIZZA utan lök med mild sås (såklart). Ja den var ganska stor, trots att jag var väldigt hungrig blev det ändå en del över. Vi tog med vår stora pizza och satte oss i Djupadahlsparken för att avnjuta läckerbiten stor som ett cykelhjul...
En kväll med mycket skratt ! Har inte mycket mer att säga just nu
 
Såklart ville ingen av de vara med på bild :(
Puss och kram lever banan Δ

Träningar och videooo

Jaha du det blev en simtur även denna morgonen. Trots att det var 27 grader i bassängen kändes det kallt mot de 30 graderna där brukar vara. Då är det skönt att avsluta med några minuter i bubbelpoolen.
 
Sitter här och skriver nu framför skärmen igen med mina lurvstrumpor på mig faktiskt. Av någon andledning så kvittar det hur varmt det är jag fryser ändå om mina fötter.
Senare idag ska jag varje fall iväg på den sista styrketräningen med gympagruppen för denna sommaren. Det ska bli väldigt kul att börja med "riktig gympa" igen. Jag har saknat det såååå!
 
Från det ena till det andra. Jag har precis laddat upp ännu en video på min youtubekanal. Känner faktiskt att jag varit ganska aktiv där detta sommarlovet vilket känns bra. Glöm inte att kolla in den.
 
Puss och kram lever banan Δ
 

4 Augusti

Dagen idag.. ja du.
Förmiddagen gick mest åt till att simma med Tilde. Vi har fått in ganska okej rutiner för detta nu vilket känns najs.
Under eftermiddagen tog vi oss bort till vår moster som bor i Finja för att hälsa på henne och Leah, vår några månader gamla kusin. Hon är så himla söt och har blivit väldigt stor faktiskt.
 
Utöver det sprang jag en runda under skymningen. Kände att jag behövde det för att kunna sova gott. Har nämligen svårt för att somna om jag mest suttit stilla under dagen. Så det var najs, väldigt jobbigt men skönt efteråt.
 
Hittade precis en väldigt gammal selfie som jag tror föddes någon gång i 6:an (borde vara 12 eller 13 år), tog dessutom den med min kompis mobil haha. Min hade ingen framkamera på den tiden, you know.
Puss och kram lever banan Δ

6 års kalas!!

Igår var det minst sagt en häktig dag. Varje fall till en början.
För var jag mamma och pappa och tränade, två pass till och med (!) Efter det fick vi snabbt duscha och äta lite smått sedan slänga oss på cyklarna för att cykla till min kusin som skulle ha 6 års kalas.
Gud vad varm jag var och gud vad varmt det var där. Det var varje fall tur att det fanns massa skugga i trädgården. Life-saver på hög nivå.
Dock hjälpte det inte så mycket när man ändå sprang runt och lekte tagen hela tiden. Haha! Ni vill inte veta hur ont i huvudet jag fick sen trots att jag drack mycket vatten (enlig min åsikt).
Tog med mig kameran så jag kunde ta massa foton på alla mina kusiner :)
 
 
Här har vi då födelsedagsgrisen i egen hög person.
Hon hade fått en surfplatta som på många bilder var iväg för hennes fina smajl (om man ska använda skånska) för att hon ville ta en bild på mig när jag tog en bild på henne. Jag vet i alla fall en person som är avundsjuk...
Fina Malte
En bild som enligt min opinion är jättefin på mormor, håller ni inte med?
Min fina moster och kusin Leah
Bara kolla på denna bilden, är hon inte för söt?
De coola boysen, Lukas & Noah
Puss och kram lever banan Δ