Unborn 8.0 Red Pointer

3 månaders jubileum!

Halojj Bloggläsare!
Vet ni vad! Idag är det ingen vanlig dag! Det är faktiskt min bloggs 3 månaders jubileum!
HIPP HIPP HURRA!
 
Till skillnad från bloggen jag tidigare använde på devote.se har jag faktiskt skrivit ner när jag startade denna bloggen. Det var den 29 april 2013.
(Rätt nöjd med denna bilden).
Puss och kram lever banan Δ

Pictures

 
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 
 

Summer Camp

 Tjao Bloggen!
Först och främst vill jag bara säga att jag är ledsen att jag inte bloggat på länge.
Det är såhär att jag varit på summer camp hela veckan och det är sista dagen imorgon (torsdag), efter det har jag fått skynda mig iväg till både det ena och det andra. Men idag hade jag äntligen tid.
 
Ja, jag är då på summer camp denna första veckan på sommarlovet vilket att roligt eftersom att man har något att göra och inte bara sitter hemma och degar i soffan.
Det roligaste hittills har varit:
Amerikanskfotboll (måndag)
Badminton (Tisdag)
Räddningstjänst (Onsdag)
Varje fall enligt mig.  På fredag är det ju då midsommarafton vilket jag ska fira med Siri som vi brukar göra för det mesta. Sen på lördag bär det av till Mallorca i år igen. Najs jao.
Kommer bli gött med sol och bad. Ska försöka att hinna med och göra lite speciall inlägg till då så att min blogg inte typ "dör". Nej men ni fattar.
 
Have a nice day
Puss och kram lever banan Δ
 

Bromölla Kyrkogård

Tjenixen bloggen!
Igår hängde jag och Tilde med mormor till Bromölla för att hälsa på vår gammelmormor och gammelmorfar på kyrkogården. Eller ja vi hade önskat att få komma dit eftersom att vi aldrig varit där innan.
Det var även min första gång INNE på en kyrkogård. Jag tyckte att det var mysigt och roligt fast att det är en sorglig plats. Det var roligt att se hur det faktiskt såg ut.
Jag och Tilde hade köpt 2 stenar som vi också la där till de. Jag tyckte att graven var väldigt fin och välskött.
 
När vi fixat färdigt hos gammelmormor och gammelmorfar gick vi och kollade på minneslunden och urnlunden, efter det gick vi till mormors brors grav för att vattna blommorna på den. När vi var klara med allt det gick vi mest runt och kollade på olika gravar, även de från 1800-talet.
Jag hittade tyvärr en som nyligen var begravd och död på min födelsedag detta året :(
 
Varje fall. När vi kände oss färdiga där åkte vi runt lite i Bromölla och tittade var mormor gick i skolan, var hon bodde när hon var liten och var mamma gick på dagis. Vi körde sedan in till torget och köpte varsin glass vilket var jättegott, jag tog en marabu glass vilket var super gott.
 
Efter det, haha det blir mycket efter det nu men men, då åkte vi till kyrkogården i Hässleholm för att kolla på minneslunden och urnlunden här. Varje fall urnlunden var finare i våran stad.
 
Här kommer mobilbilder eftersom att jag glömde ta med min kamera.
 
Detta är då stenarna vi la dit ♥
R.I.P Vila i frid kära gammelmormor och gammelmorfar ♥
Puss och kram lever banan Δ
 
 

Första dagen -

 
 
Tjaba Tjena Bloggen!
Första dagen på sommarlovet idag då. Tror inte riktigt att jag fattat hur länge vi faktiskt kommer vara lediga än, tycker mest att det bara känns som helg än så länge.
Idag har det varit en rätt tråkig dag i med att det regnade. På eftermiddagen var jag och Tilde hos farmor och farfar och fick jättegod mat och fika. Mums.
 
Senare blev det gympa, där jag körde tzucka för första gången utan grop och för första gången i Linnéhallen. Riktigt härligt. Trodde att jag skulle dö just då men nu efteråt ät jag glad att jag ändå gjorde det.
Var även väldigt nära att köra frivolt öppning handvolt pik-helskruv, men helskruven där på slutet blev inte riktigt hel och jag landade på rumpan. Men det får jag jobba på så ska jag säkert kunna köra det snart också.
 
Hoppas att alla hunnit se att headern är bytat till en lite mer färgglad och sommrig.
Puss och kram lever banan Δ
 

 
 

SOMMARLOV!

NU ÄNTLIGEN HAR VI FÅTT SOMMARLOV! GAAAAH! #lycklig
Avslutningen på min skolan såg ut ungefär såhär:
9:na skrev ut sig i en bok fick höra massa fina tal och fick varsin ros
Vi sjöng 2 låtar
Lediga "rast" typ.
Kyrkan
Betyg
SLUUUUUUUT!
 
Själv tycker jag bäst om den sista punkten. Dagen var rätt lyckat förutom att jag saknade lite fika och tyckte att dagen blev lite dryg eftersom att nästan endast 9:orna fick uppmärksamhet.
 
Efter avslutningen åt hela min familj tillsammans med mig på stan, hehe. Vi åt på Infinity där vi satt på uteserveringen. Dessutom fick vi lite lunch underhållning när studenterna tågade förbi med på sin karnival, eller hur man nu säger.
Ska få lite bilder av Jenny senare, eftersom att vi va i morse och fixade oss tillsammans så fotade vi också oss fast på hennes kamera. Än så länge får ni njuta av andra bilder så ska jag försöka ladda upp de senare när jag får de ;)
 
Från julavslutningen
Puss och kram lever banan Δ

The last monday!

Hello my Blogg!
Today it was the last school monday before the summer holliday. OMG OMG OMG!
Nej men, skolavslutning på onsdag känns riktigt gött.
Det är ju inte precis så heller att de här sista dagarna är de jobbiga, nu är det ju mest lek och skoj kvar på terminen.
Lite besviken blir man ändå när det går upp för mig att på min nya skola bjuds det inte på fika på skolavslutningen. Ehh... okej liksom. Det trodde jag att alla fick.
Men men, Thats the Life liksom.
Nu känner jag att det blev ett väldigt flummigt inlägg men bättre än inget varje fall.
 
Ikväll är det gympa igen. YEES! Varit ifrån det nu i en vecka bara för att föreningen glömde att hyra hallen så någon annan hade gjort det men ska bli riktigt gött att få träna igen, har saknat det mycket.
Det var nog allt jag hade att säga för den här gången!
 
Glöm inte att prenumenera på min youtube kanal emzaaan, kommer försöka att lägga upp videos där oftare nu!
Puss och kram lever banan Δ

Ridtur ~

 
Halojj Bloggen!
Idag har jag varit med mina kusiner, deras föräldrar, min familj och min mormor på "turridning" i fjärrlöv. Det var mormors julklapp till oss. Även fast det kanske kan låta hur töntigt som helst så var det faktiskt mysigt och roligt.
 
Först så kom vi dit en timme för tidigt för att äta lunch picknik där som mormor fixat, MM mumsigt. Efter det fick vi gå och fixa till hästarna vi blev till delade. Min hette Benny och var hyfsat stor, lat och vit.
P.g.a. att ett föl skulle födas så fick vi typ andra ledare eller vad man säger.
När vi då gick där ute på grusvägarna och skrittade travade jag och Tilde mellan åt, själva då såklart eftersom att båda har ridit. Vår mindre Kusin Lova då som inte kunde/ville trava fick skritta bakom och så väntade vi in henne längre fram.
Jag fick även galoppera 2 gånger, vilket var de första 2 gångerna i mitt liv, varje fall med mening.
Jag hade varje fall en bra dag, vi fick även se kycklingar och typ 10 dagars gamla kattungar.
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

5 sätt att undvika sprickor i mobilen

Tjaba tjena hallå jag säger så!
Här kommer ett sent litet kvälls inlägg på bloggen. Anledningen till detta är att jag har redigerat färdigt vloggen jag filmade idag och länkar den här under. Njut säger jag bara ♥
http://www.youtube.com/watch?v=fwUegZMLZ_U
Puss och kram lever banan Δ

Sunny day ~

Tjenixen Bloggen!
Idag kan verkligen ingen säga något annat än att det varit en underbar varm dag.
Jag startade dagen i sägen med Tilde eftersom att vi sov över precis som vi brukar göra på alla helgdagar och lov.
Vid 10 tiden cyklade vi till Ö&B för att köpa "Dry shampoo", mest för att bara testa.
 
Därefter skiljdes vi åt. Jag cyklade hem för att spela in min nya vlogg som jag snart ska redigera, medan Tilde cyklade till stan.
Senare efter lunch typ tog vi fram vattenspridaren (en sån man vattnar gräset med egentligen) satten den under studsmattan och började hoppa. Riktigt svalkande och kul. När vi sedan tyckte att vi frös vilket inte var så konstigt eftersom att vattnet kanske var 8+ grader, la vi oss på våra handukar och solade tills vi blev varma igen och ja så höll det på en stund.
Mycket mer har jag inte precis gjort. Fått bikinisträck vilket jag är rätt glad över :)
Här kommer bilder från dagen.
 
 
 
Som jag såklart glömde skriva, åt vi säkert årets godaste fika!
Massa goda exotiska frukter doppat i smält choklad! MM!
Puss och kram lever banan Δ

~ Nyklippt ~

 


RUN BABE RUN!

Tjenixen bloggisen!
Jag tog mig precis en skön dusch för att känna mig lite fräschare.
Idag har det varit en vanlig skoldag, men det finns inte så många kvar nu innan sommarlovet.
På idrotten idag sprang vi "slingan" som är 2,8 km. Väldigt lååååååång och väldigt jobbigt när det är så varmt och syrefattigt ute som vår idrottslärare utryckte det. Jag är varje fall nöjd, fick en hyfsad tid och gick inte en ändå gång. Dessutom blev jag första tjej i mål.
 
Efter skolan pausade jag mest hemma lyssnade på musik och satt i solen. Sen va jag lite med Tilde och hennes kompis. Vi hade "vattenkrig" med vattenbalonger på studsmattan. Najs.
 
Rätt chill dag. Inte så mycket läxor osv. kvar i skolan nu. Snart kan man börja relaxa på riktigt ;)
(gammal bild från när jag hade HTC)
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 

Väla Inköp!

(A)Tjoo Bloggen!
Jag är förkyld vilket ni kanske fattar på mitt lilla skämt i raden ovanför.
Vilket fall som helst i lördags var jag och mamma på Väla för att köpa lite nytt till min garderob, eftersom att jag behövde det. Här kommer lite vad jag köpte.
 
 
 
 
Shorts från Bikbok
 
 
Linne från Bikbok
 
Puss och kram lever banan Δ

Pictures says more than 100 words.

 
Puss och kram lever banan Δ