Unborn 8.0 Red Pointer

Mysig dag ~

Tjenixen bloggen!
Dagen började perfekt lagom seg och mysig. Jag hjälpte Tilde med en musikvideo till "The man" som ni kanske får se på hennes videofyme om ett tag.
Någon gång på eftermiddagen träffade jag Siri. Det var ett tag sen vi träffades så, brukar mest bara ses på gympan. Jag vet faktiskt inte varför det var så längesen. Varje fall var det jättemysigt. She's my brother from another mother.
Vi pratade, fotade och gjorde fruktsallad. I LIKE IT!
Två av alla bilder jag tog på Siri.
Ja det är menningen en fokuset ska ligga på "blommorna".
 
För bara ett litet tag sen tog jag, Tilde och pappa en liten runda på stan för att kolla in crusingen. Jag är egentligen inte alls intresserad så vet inte varför jag hängde med. När vi var små var det nästan en tradition att gå och kolla på det men ja inte längre. Förstår inte hur man pallar sitta i en bil och typ frivilligt stå i bilkö en hel kväll? Dessutom borde det ju skada miljön ganska mycket när det är så många bilar som bara kör runt, runt, runt.
Puss och kram lever banan Δ
 

Pizza tiiiime!

Helluw Bloggläsare!
Idag har det varit en ganska rolig dag. Bortsett från att jag inte riktigt kunnat ta tag i något, har varit trött så att jag inte orkat men ändå velat göra något. Ja jag tror ni fattar.
 
På kvällen stack jag varje fall bort till Torino (en pizzeria som jag aldrig tidigare ätit på) där jag skulle möta Karolina, Johanna, Chloé, Moa, Aimee, Molly och Thea. Vi käkade pizza och ja pratade vilket såklart var mysigt.
 
 
Väl hemma igen kollade jag och Tilde igenom gamla filmer, OMG! Asså tror aldrig jag skrattat så mycket och jg brukar skratta mycket. Hittade nämligen massa "wannabe vlogger" filmer som jag gjorde när jag var runt 10. Känner knapp igen mig själv. HAHAHAHA skulle vilja vilja visa er men ändå inte. Vi får se hur det blir med det.
 
Puss och kram lever banan Δ

Smoothie Challenge

Hejsan bloggen!
Nu har jag kommit igång med det här att lägga ut videos varje fall känns det så för att det bara var en månad sen sist heh.
Varje fall jag precis lagt ut en ny så CHECKA DET!
 
Puss och kram lever banan Δ

•Vääääla•

Hej hej bloggen!
Ligger i sängen just nu efter en mysig men lång dag, varje fall är det så det känns.
Åkte med familjen till väla någon gång efter lunch. Älskar när man gör saker med hela familjen, även om det är att shoppa. Jag har faktiskt börjat gilla det mer nu, innan hatade jag nästan att shoppa hah!
Köpte varje fall en bikini från cubus som jag velat ha såååååå länge men inte hittat i tillräckligt liten storlek eftersom den varit slut nästan överallt. Dock fanns inte storlek 34 som jag egentligen skulle behöva så fick ta 36. Kan säkert slänga in en bild i ett annat inlägg, orkar inte gå ner och fota den nu heheh.

Läääängtar så sjukt mycket till USA! (På tal om vadå?). Det är inte alls långt kvar nu bara 2 veckor ahh helt sick! Är nog ändå mest spännd på Hawaii eftersom jag velat dit sedan jag vr typ 5. Vet faktiskt inte varför det bra verkar som pradiset på jorden typ.

Nu ska jag sova, godnatt!
Puss och kram lever banan Δ


Start på mini lovet!!

"Tjenare bloggen" sa hon med ännu mer glädje än vanligt!
Idag är det en bra dag, vilket jag verkligen inte kunde ana imorse när jag knapp kunde lämna sängen.
Första lektionen var engelska då vi skulle lämna in en lite text som hon skulle betygsätta och GISS VAD!? JAG FICK B, FRECKIN' B!? Tror ingen fattar min glädje just nu!
Inte nog med detta desutom på träningen körde jag dubbelvolt utan grop för första gången! Mina ben kunde inte sluta skak efteråt! Det var såklart kul men roligt läskigt också! 
Klicka för att se film på när jag kör :)
 
En bra start på mini lovet minst sagt!
Puss och kram lever banan Δ
 

Chill dag!

Hellu!
Idag har det varit en ganska chill dag med tanke på att det är inlämning inför betygen imorgon. Det har inte stressat mig så mycket eftersom jag redan lämnat in allt vilket verkligen är skönt!

Idag efter skolan hände Tilda och natalija med mig hem. Vi snackade mest och hoppade studsmatta. Tillslut blev det alldeles för varmt så ja vi satte oss under studsmattan istället!? Hah



Efter att de hade gått hem åkte jag på träning. Kul kul! 
Puss och kram lever banan Δ

Mors dag! <3

Grattis på morsdag mamma!
Dagen började med att jag, Tilde och pappa fixade frukost och firade mamma genom att ge henne blommor och choklad vilket jag tror att hon uppskattade och hoppas på såklart. För det är hon värd.
Mamma du är den bästa, Jag älskar dig!

Lite senare åkte jag med mamma och Tilde bort till mormor för att ge henne en blomma och lite godis. Det slutade med att vi satt där och fikade en stund vilket var jättemysigt! Senare åkte jag till bamsegympan och efter det tillbaka till mormor.

Nu på kvällen har jag bara tränat lite på studsmattan med Tilde vilket verkligen är roligt. Vi börjar få till att köra en massa saker efter varandra vilket såklart känns ganska coolt!
Puss och kram lever banan Δ

RT3 2014

Hello bloggen!
Igår var jag med laget och tävlade i Lund. Vi tävlade i en tävling som heter RT3 vilket är en tävling där lag från hela Sverige är med men det är ändå ute riktigt USM. 
För mig var det första tävlingen på terminen eftersom jag lyckats vara bortrest under de andra. Jag tyckte varje fall det var skit kul! Det var ju bara lite synd att vi inte gick till finalen för då hade vi fått tävla idag igen.

Friståendet tyckte jag gick väldigt bra allt kändes super, bara några små missar. Tumblinget kändes också jättebra, inga fall vilket verkligen är bra jobbat. Sen har vi ju trampett... Ja 2 fall och 2 personer som blev passade.. Det kunde gått bättre om man säger så.

Trots allt är jag ganska nöjd, vi kom på en delad 12:de plats av 30 lag. De 10 bästa gick till final och det är här min tävlingsjävel kommer in. Det känns såklart skit surt. Tycker ändå vi gjorde ett bra jobb!







Bilderna är tagna från sportway.se
Puss och kram lever banan Δ

Ganska bra dag :)

Tjenaree!
Idag har det varit en ganska bra dag. Inget speciellt egentligen, mest bara en vanlig dag. Det var god mat i skolan och ja. Inte mycket att berätta.
Ska på gympa ikväll vilket jag ser fram emot, Varje dag man vaknar är det alltid aktiviteterna på kvällen man längtar till. Skolan är bara en sak man måste gå igenom för att komma till det roliga liksom.
 
Puss och kram lever banan Δ

Happy Tisdag!!

Hellu Bloggläsare!
Idag är jag glad, konstigt med tanke på att jag inte ville gå upp ur sängen i morse.
Kanske inte så konstigt ändå om man tänker på att jag är helt klar med veckans planering, att vi slutade 14.00 och detta är vår tidigaste dag och att jag hunnit med att filma OCH redigera en film.
Ganska skönt när saker bara går som man vill ha de.
Ska snart på teater varje fall som säkert kommer bli precis lika roligt som det brukar vara! :D
 
Klicka här för att se min nya "vlogg".

Puss och kram lever banan Δ

Grattis till konfirmationen Siri!

Heeej!
Grattis till konfirmationen Siri! 
Japp har varit på Siris konfirmation idag. Helt ok, de hade en bra predikan men jag fick väldigt ont i fötterna av att stå i kyrkan så länge. Tycker verkligen synd om alla som var tvinga att kolla på min konfirmation som var längre. 

Ikväll blir det eurovison med familjen och tweeter. Vet faktiskt inte riktigt vem jag hejar på. Har svårt att bestämma mig.



Puss och kram lever banan Δ

TGIF!!

Heeeej kära bloggläsare!
Idag har det faktiskt varit en bra dag! För det fösta så är det ju fredag vilket gör allt lite bättre, dessutom var det schnitzel i skolan vilket inte heller är helt fel.
Denna veckan kan jag faktiskt säga att jag jobbat bra utan att ljuga. Är klar med lite av nästa veckas arbete också. Så det känns ju lagom skönt! 
Efter skolan hängde Tilda med mig till stan där jag fixade "some secret stuff". Jag kan bara säga det, känner någon för att köpa Escadas parfym "taj sunset" till mig så protesterar jag inte. Fy vad gott den luktar!

Puss och kram lever banan Δ

Bad weather :((

Hej bloggen!
Idag är jag sur och lättiriterad! Helt ärligt är jag fortfarande arg för att mitt lag kom sist i sjukampen på gympan i måndags. Vadå långsint? 
Nejmen är sur på massa saker nu känns det som. Eller så bara händer alla dåliga saker nu så att man ska kunna vara glad sen. 
Tror vädret faktiskt också påverkar. Idag har det ju varit väldigt dåligt väder, grått och regnig. Inte konstigt att man blir deppig. Dessutom var det svinkallt i skolan idag. Skojar inte, mina läppar blev illa fick jag höra.
Här är en bild från när jag precis cyklat hem, KOLLA BYXORNA!
Puss och kram lever banan Δ


Skolstart igen..

Jahop, då var det dags att börja skolan igen efter det underbara minilovet.
JAG VILL INTE!
Började varje fall 9 idag, på grund av att vi hade övertid att ta ut. Det var ju skönt. Dagen har trots allt ändå gått hyfsat snabbt. Sista lektionen var idrott vilket jag hade sett fram emot hela dagen. Dock gick det inte så bra som jag hade velat att det skulle göra. Vi hade friidrott och ja, jag blev tyvärr yr. Jag har börjat bli det ofta nu. Kanske beror det på att jag dricker för dåligt eller inte. Ingen aning. Får försöka komma ihåg att ta med vattenflaska till nästa gång, tänker alltid att jag ska göra det men sen lyckas jag ändå på något sätt glömma det -.-
 
Det är inte långt kvar nu tills skolan slutar, och det börjar märkas. Nu ska man göra klart allting och lämna in för betygsättning. Jag ligger faktiskt förvånansvärt bra till i de flesta ämnena vilket är skönt då man slipper jobba hemma.  
Snart ska jag på träning vilket jag längtat till hela dagen, det är alltid dagens höjdpunkt! :D
 
Igga att det är en 3:a på min tröja men att det blåser så det ser ut som en 7:a.. 
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Gymnastikuppvisning!

Tjenaa!
Jag kan säga att alla ni som inte var på GF örnens gymnastikuppvisning idag verkligen missade något.
Det är ju inte varje dag man får se en kille från gymnasiet cykla på en alldeles förliten rosa cykel.
Jag är faktiskt ganska nöjd med allt jag gjorde idag. Några små missar här och där, men ganska stolt ändå.
 
Det är så kul när publiken verkligen kommer igång och klappar med till musiken osv. Härlig känsla då. Tack till alla som kom och tack till alla som var med, för att ni gjorde det så bra som det blev.
Bakom kulisserna, om man kan säga så hade vi väldigt roligt. Vi hade t.ex. "lånat" en kundvagn på maxi som vi körde in vår tränare i hahaha. Jag tog ju också med mitt underbara parasoll.
 
 
föreningsfoto ^
 
gruppfoto ^
Puss och kram lever banan Δ

Konfirmatione 3/5 2014

Heejsan Hoppas bloggen!
Idag har det varit en väldigt bra dag.
Jag vaknade tidigt och gjorde mig i ordning för den stora dagen. På morgonen fick jag ett jättefint korshalsband med diamanter på av mamma och pappa.
 
Nu var det dags att gå till kyrkan. Då gjorde Tilda en jättefin vattenfalls fläta i mitt hår som jag haft så himla mycket problem med att fixa. Men hon var snäll och ställde upp.
När väl själva gudstjänsten började var hela kyrkan proppfull. Det stod till och med folk vid orgeln. Detta var kanske inte den bästa tiden under konfirmationen men det var helt okej.
 
Efter firade vi hemma hos mig med tårta och lax. FATTAR NI! Jag gick med på att äta fisk på min konfirmation! Ett stort steg för mänskligheten!!
Det var supermysigt med alla släktingar och kompisar som kom hem till oss. Tack.
 
Dagen avslutades med gympaträning inför uppvisningen som varade i si sådär 4 och en halv timme. Super kul, men man blev ganska trött må jag säga.
 
Puss och kram lever banan Δ

Hehehehe hej igen!

Heeej!
Hehehe jag är tillbaka efter en månad och en dag, ehehe.
Man kan väl säga att jag tagit en "liten" paus.
 
Imorgon ska jag konfirmeras WOOOOP! Så ja detta lilla minilovet, eller klämdagarna har mest gått åt till att fixa allt till dess. Var till exempel på stan och köpte tights. Dessutom var jag också på maxi och köpte citroner. Fråga inte, det var mamma som ville ha det OKEJ!
Vet faktiskt inte om jag längtar eller inte. Det känns så tråkigt att allt kommer ta slut. Om man nu ska se det positivt så slipper jag att missa massa träningar på grund av konfan längre. Men jag ser varje fall fram emot att släkten ska komma. En del har jag inte sett på HUR LÄNGE SOM HELST!
 
Hoppas att ni inte saknat mig för mycket ;)
Glad för att vara tillbaka.
Puss och kram lever banan Δ