Unborn 8.0 Red Pointer

USA

Heej Bloggen!
De allra flesta av er har nog märkt att jag varit ganska oaktiv sedan sommarlovet började. För er som förljer mig på instagram, facebook och andra sociala medier så är detta ingen nyhet. JAG HAR VARIT I USA!
Vi åkte dagen efter skolavslutningen (14 juni) och kom hem idag (30 juni).
Först var vi en vecka i New york på 2 olika hotell och sedan 8 eller 9 dagar på Hawaii, Honululu. Jag kan säga att Hawaii är precis som man tänkt sig, en jättemysig ö med blommor och musik och massa växter och blått vatten. Som jag sa i min senaste video så har jag velat dit väldigt länge och det var verkligen fantastiskt.
 
Resan till, från och mellan de olika delarna var jobbig, 8 timmar till New york, 10 timmar mellan New york och Hawaii och till sist 16 timmar hem. Jag som inte är ett jättestort fan av flygplan njöt inte så mycket av åkturerna faktiskt. Helt ärligt så undrar jag om det är någon som gör det. Att sitta trångt med massa människor man aldrig tidigare träffat. Inte kunna röra sig eller sträcka på benen, sitta nästan låst i samma position så länge är rent ut sagt hemskt.
Trots detta kan jag säga att det var helt klart värt det.
Jag ska verkligen försöka uppdatera mer på bloggen nu när jag kommit hem och också göra fler videos som jag är ganska tagg på nu. Ni får gärna kommentera eller skicka till mig på valfritt sätt om det är något speciellt ni skulle vilja se mig spela in i sommar eller skriva om.
Times Square
Stranden utanför vårt Hotell på Hawaii
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

Trädgårdsgympa ~

 

Riiida!

Hej bloggen och kära bloggläsare,
Jag har inte uppdaterat på ett tag för att jag inte haft varken tid eller lust. Egentligen är det nog just nu jag borde blogga för att det händer saker hela tiden, men det har inte blivit så.

Igår var jag varje fall hemma hos min gympatränare och red med gympagruppen. Lite udda ja men super roligt. Jag hade inte glömt helt hur man gjorde men det är alltid lite läskigt i början. Efteråt fick vi skriva en bra kommentar om alla på ett papper. Man blev glad när man sen läste allt. 


Puss och kram lever banan Δ

Nationaldagen!

Tjenixen bloggen!
Dagen idag har varit fylld av roligheter, verkligen FYLLD!
Hade egentligen planer för förmiddagen men de blev tyvärr inte av. 
Vet inte exakt vilka det var men några som arrangerade nationalfirandet i hembyggsparken bad oss hoppa lite volter där vilket vi gjorde. Vi skulle haft två små "uppvisningar" men det blev bara en på grund av att det började regna. Det var varje fall roligt!

Efter detta hängde jag med en gympakompis hem för att kolla på hennes en vecka gamla kycklingar! Hur söta som helst!! Och ännu sötare är det att en är döpt efter mig, Emma-Karin. Det är den jag håller på bilden under.


På en del sätt är den här kycklingen faktiskt lik mig. Den är blekast i skaran och när Moa som också var med tog en bild på alla sträckte den på sig lite extra mycket.


Senare skyndade jag mig hem och duschade och skyndade vidare hem till Cornelia där Tilda och natalija redan var. Vi åt hamburgare, kollade på film och spelade musik. Riktigt roligt!
Just nu känner jag spontant att jag är väldigt varm och ganska trött. 
Godnatt.
Puss och kram lever banan Δ


En vecka kvaar!

Hej bloggen!
Hur skönt är det inte att det äntligen är helg!? Dessutom en extra dag ledighet, am I in heaven? 
Idag var det spaghetti och köttfärssås i skolan vilket är något av det godaste man kan få där! Känns så skönt när man kan bli riktigt mätt ibland.

Var på träning för ett tag sen. Jag och Moa körde lite latjovarv som blev seriösa till slut! Vi hade en tävling om vem som kunde klara handvolt frivolt öppning rondat flickis salto först. Den lyckliga personen blev jag. Men Moa klarade det strax efter. Som vi kämpade. I slutet körde vi lite styrka vilket faktiskt känns skönt. Är så trött i benen nu att de nästan viker sig när jah går i trappan fett läskigt! 
Tänk att det bara är en vecka kvar till skolavslutningen och min resa till USA! Såå underbart! Ibland tycker jag dock att tiden går lite för snabbt. Innan man vet ordet av det är man väl 30 och bor i en liten villa...
Puss och kram lever banan Δ


Summer tag

Sommar i luften!
Jag gjorde därför en liten "Summer tag" på min youtube kanal som ni absolut inte får glömma att prenumerera på.
Klicka här så kommer du till video!
Puss och kram lever banan Δ

Yoga

Tjenare!
En vanlig dag i skolan inget märkvärdigt att nämna. 
Efter skolan hämtade mormor mig och Tilde och vi åkte hela vägen till finja för att hälsa på vår kusin som är 6 och en halv vecka. Hon är så sjukt söt! Längtat till hon kan börja leka så man kan lära henne några kullerbyttor ;).

Senare var det dags för ledaravslutning på gympan. Vi fick testa på yoga vilket faktiskt var svårare än jag trodde men också jättekul! Efter det avslutade vi med att äta pizza som vanligt, alltid en klassiker.
Här är en bild på mig och mormor från i sommars bara för att hon är världens bästa mormor! 
Puss och kram lever banan Δ


Måndag 2 juni

Hellu bloggisen!
Dagen idag har varit bra. Lite dryg hade inget att göra riktigt på lektionen eftersom jag är klar med det mesta i skolan, och det jag inte är klar med har vi inte fått ännu.
Sista lektionen idag var idrott, I LOVE IT! Vi hade vattenkrig, så roligt! Dock var vattnet kallt och man frös ganska mycket. Alla såg ut som dyngsura katter hah! 

Måste ändå nämna att på träningen nu på kvällen hade vi spiktävling OCH JAG VANN! Blev så himla glad och är det fortfarande.
Känner att mina adiddas skor passar såååå bra till mina kläder ;).

Puss och kram lever banan Δ

Tävling i Broby!

Heeej Heej Bloggen!
Idag var jag med laget på tävling i Broby. Ingen stor tävling, mest bara för skojs skull. Trots det sätts min tävlingsmänniska igång ändå och jag känner att VI MÅSTE VINNA!
Och vet ni vad!? DET GJORDE VI! Så sjukt kul.
Jag körde hjulning hjulning, rondat flickis och rondat flickis salto. Tyckte faktiskt att alla varven blev bra och man kan säga att jag faktiskt blev nöjd för en gångs skull.
 
Under prisutdelningen var det ganska spänt. Det var nämligen tre lag som låg på delad första plats bland annat vi då. Detta gjorde att de var tvungna att titta närmare och ta fram alla små decimaler vilket visade att vi van med 0,01 poäng eller något. Vilket fall som helst är jag sjukt nöjd över hela mitt lag och mig själv. Med tanke på allt "klödd" som skedde innan, att folk hoppade av osv. så var det riktigt bra kört.
 
 

Selfie of the day
Puss och kram lever banan Δ