Unborn 8.0 Red Pointer

Invigning i Farstorp

Tjenixen Bloggisen!
Gick och slappade i morse, ja så länge jag kunde. Sedan fick jag packa en liten matsäck och så bar det iväg till Farstorp med några fler från laget. Vi skulle göra en liten uppvisning på deras nya luftgolv som de invigde idag. Det var roligt att både se deras VÄLDIGT lilla hall som alla pratat om och såklart att köra alla varv. Gjorde bland annat volt över min ledare. 
Som tack fick vi alla som medverkade ett presentkort på sf bio, vilket var väldigt snällt. Tack.
(Bild från Natt&Dag 2013, Oskarstöm)
Puss och kram lever banan ∆

FREEEDAG!

Hejsan bloggen!
Idag är det fredag, kan inte ens beskriva hur skönt det känns och hur glad jag är. 
Jag har varit jättetrött, särskilt igår på gympan. I skolan också faktiskt. Jag har ingen idé vad det kan bero på, det är bara väldigt jobbigt. Okej så att vara trött är jobbigt, det lät lite roligt bara.
 
Just nu sitter jag i bilen med mamma och Tilde. Vi är påväg till Väla. Japp. Om ni nu vill veta så är det just nu "black and white" av Micheal Jackson på radion.
Puss och kram lever banan ∆

Working!

Halojj Bloggen!
Idag har jag inte alls mycket att skriva om. Det har varit en helt vanlig dag i skolan. Har fått mycket gjort osv. Hade även slöjd, täljde en gaffel som ärligt talat kan vara världens fulaste som jag senare målade lila och så blev den finare. 
Har precis gjort lite läxa och just nu sitter jag och kollar på tv. Senare ikväll ska jag på gympa vilket ska bli väldigt kul. 
 
Puss och kram lever banan ∆

Stångning like a bull

@tildiizzz


Dag&Natt

Heej bloggen! 
Det var ett tag sen sist och det beklagar jag. Har helt enkelt glömt bort att blogga.
I helgen var jag på en gymnastiktävling som kallas Natt&Dag. Som man kanske kan förstå på namnet tävlar man både på dagen och natten. Nu när vi var där blev det tyvärr så att vi fick tävla fram till två både på fredagen och lördagen. Såklart menar jag två på natten. Vi kom inte till final, men gjorde ändå en bra tävling.
Jag känner mig stolt för att jag körde alla varven på både trampett och tumbling flera gånger och trillade inte en ändå gång. Personligen tror jag att det var min bästa tävling någonsin. Varje fall kändes det så.
 
Så det är vad jag pysslat med i helgen. Nu vet ni det.
Dagens outfit.
Puss och kram lever banan ∆

PÅKÖRD

Tjenixen bloggen!
Imorse när jag vaknade trodde jag att detta skulle bli en vanlig dag i skolan, men så blev det inte.
Jag cyklar då som vanligt till skolan vid 8 tiden och kommer fram till korsningen mellan skateparken och stan. Cyklar över och blir påkörd! Aj säger jag bara inget att rekommendera.
Pappa ringde polisen och mamma tog med mig till akuten för att se så jag inte skadat mig eller fått men för livet. Så är lyckligtvis inte fallet, eller det kan man inte säga säkert än, men de sa inget på sjukhuset.
 
Senare när allt var färdigt, vi hade fyllt i alla papper och Everything fick jag skjuts till skolan och fick berätta allt flera gånger om. Visst jag gillar uppmärksamhet men det blev lite jobbigt de sista gångerna. Fast jag kan ju inte direkt bli arga på de som frågade mig, de är mina kompisar och bryr sig antagligen bara om mig :)
 
Så detta var min något annorlunda dag :)
Tur va så hade jag cykelhjälmen på mig, jag kommer vara den evigt tacksam för att ha räddat mitt liv! ♥
Puss och kram lever banan Δ
 
 

Kristianstad

Heej kära bloggisen! 
Som jag skrev i föregående inlägg var jag med skolan på en utflykt till Kristianstad idag. Dagen började med samling på stationen vid 9 tiden. När vi väl var framme startade en liten stadsvandring och senare ett besök på ett museum. Där fick man gå i grupper och svara på massa frågor i ett häfte, det var faktiskt inte lika hämskt som det låter men efter en stund blev det långtråkigt. Speciellt när man inte hittade svaren. 
Därefter blev det lunch, en baguett med ost och skinka samt en päron mer var vad skolan bjöd på. 
 
När maten hamnat i magen fick man "fritid" och vi valde att gå och fika på duvanders. Alla valde deras kladdkaka antaligen för att den är verkligen den godaste kakan som finns.
Jag tyckte att det blev en rätt lyckad dag l 
k-stad med klassen.
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

Skolstart

 Heej Bloggen!
Idag började skolan. Tror inte att det är någon som missat det. Kan erkänna att jag inte är speciellt taggad för 8:an. Skulle helst bara vilja att sommarlovet ska fortsätta! Men, men man kan ju inte få allt som man vill, som mamma brukar säga. Idag är jag väldigt trött, misstänker att det kan bero på att pappa väckte mig kvart över 6. Gissa hur glad jag blev? 
 
Slutade varje fall 14.00 idag ändå en hyfsad tid, fick även reda på att det blir utflykt imorgon till Kristianstad som faktiskt ska bli spännande.
Mycket mer hade jag inte att berätta om dagen.
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Victoria Secret

Tjena Bloggisen!
Nu är det så att även jag köpt en Victoria Secret (VS) bodysplash. Jag köpte doften Aqua Kiss. Den luktar fräscht och inte lika sött som alla de andra. Valde på den och Sheer Love som min syster köpte.
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

80 års fest

Tjawhoppsan Bloggen!
Kände för att skriva något nytt och resultatet blev då ordet här ovan som alla antagligen kommer ha svårt för att läsa. Varje fall.
Igår lördagen den 17/8 2013 var jag på 80 år fest (2 personer som fyllde 40). Först var det mingel utanför lokalen senare när alla gått in och satt sig runt borden, började en present öppnas. Den var som en rysk docka och bestod av många lådor. På varje låda fanns en lapp där det t.ex. stod "Nu ska du ge presenten till kvällens snyggaste ben". Slutligen skulle den ges till Maries pappa (min morfar) som vevade bort ridån framför scenen som var framför alla borden. Där stod min moster i en jättefin vit klänning och hennes sambo och deras barn i kostym. De skulle gifta sig. I den sista lådan var det alltså ringarna.
Det var jättekul och spännande, första personen jag känner som gifter sig. Har varit på ett bröllop innan men de som gifte sig kände jag inte så. Eller känner ju många som gift sig men har inte fått hänga med på bröllopet så det var kul att få göra det.
 
Tog massa bilder också och här kommer några av de.
 
 
 
(Äntligen har jag hittat en fin vit klänning som passar mig, var tvungen att lägga upp bild)
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 
 

Lingvallen

Heej Bloggen!
Nu är det dags. Om 25 minuter kommer jag bli upp plockad utanför huset och sedan drar det iväg mot Lingvallen, ett gympaläger. Det kommer bli roligt och jag hoppas att jag kommer lära mig mycket. 
Kommer hem på fredag så att alla har koll på det ;)
 
Bilder från nuet.
 
 
 
puss och kram lever banan ∆

Stor städning!

Tjenixen bloggen!
Dagens inlägg kommer faktiskt mest att handla om gårdagen eftersom att jag anser den mer intressant.
Jo jag städade min garderob. Rensade ut gammal för små kläder. Som ni kanske sett på Facebook vid det här laget hittade jag även klädet i storlek 122, så det behövdes nog fräshas upp lite där inne. Annars torkade jag bara av hyllor m.m. 
 
 
För övrigt har pappa skaffat ny mobil, samsung galaxy s3.
puss och kram lever banan ∆
 
 

Ask

Tjena bloggen!
Detta är bara ett snabbt meddelande.
Vet att jag är efterbliven men nu har även jag skaffat ask, så fråga på.
KLICKA HÄR FÖR ATT STÄLLA DIN FRÅGA!
 
Puss och kram lever banan Δ

Braids off

 

 


Reading ~

Halojjsan bloggisen!
Idag nu på morgonen har jag läst 2 kapitel i min bok OMG så bäst jag är. Nej men det är sant. Ska kanske läsa mer senare idag eftersom att jag bara mest tänkte chilla idag.
 
I eftermiddag drar också träningen igång igen. Ska nog bli skönt faktiskt. Har varit utan det så länge nu att det känns som att jag nästan glömt hur man gör. Kanske inte riktigt så har ju styrketränat och sprungit lite men ja. Och idag anar jag att det ät styrka så.
Puss och kram lever banan∆

Yngsjö beach

Hej hej bloggen!
Idag har jag varit i Åhus igen vid havet. Men denna gången var det med mamma, Tilde och mormor eftersom att pappa börjat jobba igen vilket jag verkligen dissar. Det var varje fall varmare i vattnet idag än tidigare gånger men eftersom att det blåste ganska mycket var det fullt med tång, ännu en sak jag dissar. Med de hyfsat stora vågorna är en sak jag hissar. 
 
Idag blev det inte så långt inlägg men så blir det ibland. Idag är även första gången jag bloggar med mobilen så kommentera gärna om ni tycker att det är bättre eller sämre än när jag bloggar från datorn. Tänkte att eftersom att jag ändå får använda mobilbilder nu under ett tag så kan jag lika gärna testa att blogga från mobilen också så..
 
Dagens bilder -
 
 
 
Puss och kram lever banan∆