Unborn 8.0 Red Pointer

Älskar vädret och så kommer det regn!?

Haajsan Bloggen!
För er som kanske följer mig på instagram såg kanske bilden jag la ut i morse. #älskarvädret taggade jag den med och så nu när man kollar ut så regnar det! Vad hände med värmen, solen VÄDRET!
Ibland förstår man sig inte på sånt här. Ena stunden är det som i Sahara öknen och andra som i Amazonas regnskog.
 
Varje fall... Har inte hänt något särskilt idag, förutom att efter skolan stack jag till Läreda för att hämta min sypåse och träffa alla mina fina kompisar. Väl hemma igen bakade jag chokladbollar var av hälften jag rullade i oboy'. MMM faktiskt gott, ni borde testa.
Sen har jag faktiskt kommit på en vlogg idé som jag snart tänkte filma, men ibland hinner jag inte och ibland är jag bara för seg helt enkelt. Men ska försöka att ta tag i det snart.
 
Random bilder idag igen eftersom att jag också är för lat för att ta bilder och ladda upp på datorn, hah.
 
Puss och kram lever banan Δ

Sista skoltorsdagen!

Haj Hopp bloggen!
Satt just och tänkte på vad dagen blogginlägg skulle handla om eftersom att dagen i skolan bara var allmänt seg och tråkig. Då slog det mig! Idag var det sista skoltordagen denna terminen. Asså AHH! Fattar ni vad nära det är nu om typ 2 veckor kan man bara vara hemma slappa bada och ha det riktigt chill.
LÄNGTAR SÅ MYCKET!
 
En sak som kan vara både rolig och kanske lite tråkig är att jag har typ inte en ledig dag på sommarlovet förrän den 7 juli asså OMG! Nejmen...
 
Det blev inget långt inlägg idag, men det blev ett inlägg varje fall :) Ikväll är det gympa osv.
Här kommer lite RANDOM bilder.
 
 
Puss och kram lever banan Δ

USM

Hejsan Svejsan Bloggen!
I helgen var jag i Lund och tävlade USM vilket står för ungdoms Sverige mästerskap eller något liknande. Eftersom att varken Klippan, Åstorp eller Hässleholm har haft tillräckligt med gymnaster för att få ihop ett fullt lag har vi därför slagit samman föreningarna och bildat ett USM lag.
 
Fredagen:
När vi först kom dit var jag rätt spänd och visste inte alls vad jag kunde förvänta mig eftersom jag aldrig tidigare varit på en liknande tävling. Men varje fall först möttes vi vid hallen och fick gå typ 3km för att komma till skolan där vi skulle bo i något klassrum. När vi val hittat det var det bara att i princip sticka in näsan lämna väskorna och sedan gå och förträna på friståendet. Efter förträningen tränade vi lite mer på en äng och sedan var det dags för lunch. När alla ätit klart återvände vi till klassrummet och körde svårighetstävling. Efter det var det bara att ta upp madrassen, sovsäcken och kudden och lägga sig.
Lördagen:
Efter att ha vaknat rätt tidigt klätt på sig och gått och ätit frukost var det dags att förträna på trampette och tumbling. Där efter kom tävling. Jag är väldigt glad över att hela min familj och min moster kom och kollade, men även massa från föreningen. Tyvärr kom vi sist men det var man inte så ledsen över så länge eftersom att målet var att kunna köra så pass bra varv att kunna tävla på den nivån och det hade vi lyckats med.
 
Efter en dusch och lunch skulle vi bestämma var och vad vi skulle tillbringa eftermiddagen till. Det blev först uppdrag som t.ex. "knuffa" en främling och säg gul bil, Krama en främling. Samtidigt som vi gjorde detta röde vi oss mot stationen för att ta tåget till Malmö och sedan bowla där vilket var jätteroligt.
Senare på kvällen spelade vi lite basket och mös med godis och jordgubbar.
 
Söndagen:
Efter en hyfsat sen frukost gick vi och tittade på Killarna och Mix lagen som skulle tävla då. Tyvärr hann inte jag och de andra från Hässleholm att se finalerna eftersom att vi var tvungna att hinna med tåget hem för att kunna träna våra Bamse barn.
 
Men det var verkligen en jätterolig helg med många nya kompisar och mycket skratt. Skulle gärna kunna göra om det och det hoppas jag att jag får.
(Tog tyvärr inga bilder så blir lite Random)
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 

21 Maj ~

Tjenixen Bloggläsare där bakom skärmen!
Idag är det tisdag och ja ingen gympa tråkigt nog. Men det är inte många dagar kvar till USM i helgen. LÄNGTAR! Idag har det varit en vanlig skoldag, inte jättemycket som hänt, vilket är ganska tråkigt.
Idrotten på elevens val var inställd för att idrottsläraren var på Göingevallen med några klasser så jag och alla de andra som då har idrott var tvungna att ha fördjupning.
Inte det roligaste men aja, "Thats the Life".
 
Tänkte bara säga att jag ska försöka filma en video snart för att det var längesedan sist och ja känner för det. Har skrivit upp lite vad jag ska göra på en lapp men mer än så säger jag inte. Hoppas att ni tycker att det är lika kul att kolla på mina videos som jag tycker det är att göra de.
 
Kommentera gärna här på bloggen om ni vill ha något speciellt inlägg, bilder eller videos så kan jag försöka fixa det. Förövrigt så har jag inte så mycket att skriva om men försöker att uppdatera bloggen med jämna mellanrum.
 
Bjuder på lite bilder från när jag och Emilia fotade. ♥
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 

Göteborgsvarvet!

God morgon Bloggen!
Nu var det ju ett tag sedan jag var här sist, hah.
Varje fall.. Igår var hela familjen i Göteborg för att pappa skulle springa Göteborgsvarvet. Medan pappa gjorde det gick jag mamma och Tilde på stan och shoppade lite ;) Det blev faktiskt mycket bra saker och bara saker jag behöver.
När pappa kom i mål gick vi och åt på "Jensens bØf hus", vilket var mycket gott.
Senare åkte vi hem och ja såg på melodifestivalen, fast jag somnade framför tv:n så fick se på inspelningen vi gjorde. Tyckte att det var bra att Danmark vann eftersom att den låter var överlägset bäst men tycker också synd om Robin eftersom jag tycker att hans låt minst var värd en 5:de plats. Men men, så kan det bli.
 
Bara för att så har jag precis som de flesta skaffat Twitter, så följ mig gärna
Emzaaan
Om någon är bra på att förklara kan ni gärna få göra det för fattar nada ;)
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Vanlig Tråkig Dag!

Tjaba Tjena Hallå, Vi säger så!
Nej men, ....
Tjena bloggisen!
Idag är det tisdag och därmed en rätt bra dag.Eller det beror ju på vad man menar med bra, har ingen träning idag men slutar skolan 14.00. Det hände ingen speciellt idag, utan mest en vanlig tråkig dag.
 
Längtar varje fall till imorgon. Då ska min klass åka och se genrepet på Eurovison song Contest vilket säkert kommer att bli as coolt. Dessa biljetterna vann vi igenom en tävling där man skulle göra en film om vad klassens drömmar för Europa var i framtiden.
De har även sagt att det kommer hända massor med överraskningar där. LÄNGTAR!
Det ända dåliga med detta är att jag missar en träning, men det kan jag nog stå ut med.
Mer om detta senare.
 
 
Puss och kram lever banan Δ

FamiljeMysFredag ~

Halojj bloggen!
Igår var det fredag och för en gångs skull begav sig jag och min familj iväg för att ja se oss omkring och mysa.
Jag tror vi var vid Kivik där vi först stannade vid en liten strand vid havet. Eller ja liten och liten men ni fattar.
När vi hade kommit dit var det dags att äta. Mamma och pappa hade köpt "ta själv sallader" på Maxi medan jag och Tilde käkade Subway för första gången. MMM!
Men eftersom att vädret inte var på topp, det var faktiskt riktigt kallt eller ja varje fall om det ända man har på sig är shorts och T-shirt. Så efter maten tog jag lite fler bilder för att hålla mig varm, men när de inte heller funkade la jag och Tilde oss på filten vi lagt på gräset tidigare med en annan filt över oss som ett täcke hah :)
 
När alla hade enats om att det var för kallt för att stanna kvar satte vi oss i bilden och körde iväg för att leta efter en bättre och varmare plats där vi senare kunde äta våran med packade fika.
Efter att ha kört en bit såg vi ett Musteri som vi också fått rekommendationer om.
Vi klev ur bilden och gick in i deras visnings musteri där fick se hur alla apparater och ja allt som finns i ett musteri ser ut.
Efter det gick vi in i den lilla butiken som låg precis bredvid. Där kunde man köpa alla produkter från Kiviks musteri eftersom att det var där vi var :)
Vi köpte lite saft, kräm, cider, vin, marmelad och chokladdoppade mandlar.
 
Utan för butiken fanns det små bord där vi satte oss och plockade fram fikan. Det var fruktsallad med vaniljvisp som vi inte vispat med chokladdoppade mandlar och chokladbollar.
 
Efter den goda fikan och chillandet vid musteriet trodde jag att vi skulle åka hem. Men, nej.
Då hade mamma fått för sig att vi skulle till något Arborret med massa träd från andra länder.
Så ja, dit åkte vi. Jag tror att det hade varit finare på sommaren eftersom att många träd bara hade fått små knoppar ännu.
Detta var då något Japanskt träd.
 
 
En ek från 1500-talet :)
Något kinesiskt träd här då :)
 
Det var en mysig och rolig dag med familjen som jag gärna skulle kunna göra om, fast skulle önska lite bättre väder då ♥
Fler bilder kommer säkert att komma men i senare inlägg ;)
Puss och kram lever banan Δ
 
 

~ Summer ~

Haaj Bloggisen!
Nu den senaste tiden har vädret varit väldigt varmt och ja skönt. Nu känner jag mig som en tant som liksom bara snackar väder men kände bara att jag var tvungen. Om man tänker på det känns det ibland som att vi hoppat över våren och nu kommer sommaren direkt.
Igår i skolan hade jag short och mitt Hollister linne :)
Det är något som händer när solen steker som den gjorde igår.
Fler blir liksom glada och man kan göra mycket mer i skolan, vara ute på rasterna till exempel.
Tror till och med att jag brände mina axlar lite.
Hah.
Men som ni säkert förstår, en tjej som jag kan ju inte undgå att ta lite "egopics" i solen när vädret är som det är.
Här kommer några av de ;)
 
 
 
Oredigerade vill jag påpeka.
Puss och kram lever banan Δ

Ny mössa ~

 
Tjena bloggen!
För ett tag sedan kom min nya vintermössa. Haha ja jag köpte en vintermössa på våren.
Nej men det var typ rea och ja den var fin.
Vet tyvärr inte var den är köpt eller hur mycket den kostade p.g.a. att mamma köpte den på någon webshop.
Min syster fick en svart och jag en grå.
Till alla djurälskare, det är inteäkta päls i bollen.
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ

Gympa, gympa och ännu mer gympa ~

Tjena bloggisen!
Idag är det söndag vilket betyder skola imorgon. *Tummen ner*.
Idag var jag varje fall i Åstorp och tränade gympa. Det var friståendeträning vilket är en sorts dans träning.
Det gick bra. Tackar som frågar.
Nej men, det var väl sådär kul vanlig träning är roligare + att jag var väldigt trött från gårdagens träning.
 
För mig och 2 andra blev inte träningen så lång. Vi var nämligen tvungna att åka hem en timme innan träningen slutade för att komma i tid till våran Bamse träning.
Då tog vi bussen själv.
När vi väl var framme såg vi att det var utegympa som gällde vilket är både roligt och väldigt mysigt. Idag fick de små gymnasterna för första gången testa på att hjula.
 
(gammal bild)
Puss och kram lever banan Δ

LYCKLIGAST I VÄRLDEN!

Hejsan bloggisen!
Idag har jag varit och tränat i Höganäs som ja vi gör typ en gång i månaden.
Och idag var det en sån där härlig dag när allt bara faller på plats och man blir så himla lycklig och glad. Ja just idag var det en sån dag.
 
Idag klarade jag:
♥ Handvolt-frivolt-öppning-hjulning
♥ Petrick (stav..)                            
♥ Pik-helskruv (trampette)             
♥ Rondat-helskruv (tumbling)        
För er som inte fattade slå upp det.
Nej men, blev verkligen asglad, särskilt när jag klarade helskruven eftersom att jag haft sådana väldiga problem med den den senaste tiden.
Bilder på hur sjukt glad jag är!
 
Puss och kram lever banan Δ

Fotat ~

Haloj bloggisen!
Igår var det fredag och ja, jag glömde ju blogga så gör det nu.
Sista lektionen hade vi idrott då vi skulle köra höjdhopp, och ja alla kan väl räkna ut att om man inte är så lång är det svårare att hoppa högt. Men jag hoppade faktiskt 1,20 m vilket jag är fullt nöjd med.
 
När jag senare kom hem stack jag ut och fotade med Emilia.
Jag tyckte att det var jättekul och mysigt precis som det alltid brukar vara. Denna gången fotade i en "skog" / stig lite på det hållet där Emilia bor.
Det var faktiskt lite läskigt för när vi tog foto på stigen vid skogen kom det en "gubbe" lite längre fram med sin hund som var påväg åt vårt håll. Vi vände oss om tog klart bilderna på självutlösaren och sedan gick vi och tog upp våra kameror men då var han borta och hunden också. :S Scaaaaary!
Men varje fall tänkte lägga upp några bilder vi tog nu, bilderna på mig har Emilia tagit och jag har tagit de på henne :)
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Min älskling är tillbaka!

Halojj bloggen!
För er som tidigare följt min devote blogg eller följer mig på instagram, vet ni ju att min kameras autofokus slutade fungera och att jag tråkigt nog var tvungen att skicka den på lagning. De sa att det kunde ta 1-4 veckor och vet ni vad IGÅR KOM DEN HEM!
Efter idrotten i skolan hade jag fått ett sms att den var klar att hämtas. Snabbt kopierade jag smset och skickade till pappa samtidigt som jag frågade om han kunde hämta den år mig. Snäll som han alltid är gjorde han det och tur var det att han hade papprena på jobbet :)
Nu är jag återförenad med min Nikon D5100!
#happygirl
 
Puss och kram lever banan
Emzaaan~