Unborn 8.0 Red Pointer

Freeedag firas med negerbollar!!

Heeejsan!
Ja då var det fredag igen och en hel vecka sedan jag bloggade eheheh.
Idag har skoldagen varit bra, jag blev klar med veckans planering igår så ja det har varit chill.
Efter skolan var jag tvungen att gå hem, buhuuu hatar det men får väl vara glad för att jag fick skjuts till skolan varje fall :D.
När jag väl kom hem bakade jag negerbollar, nej det är inte rasistiskt att säga så. Har inte bakat på länge helt enkelt och negerbollar är både enkelt och jättegott så ja.
Jag hoppas verkligen att det blir potatisbullar och bacon till middag ikväll. Jag är såååå himla sugen på det. Hjälp mig att hålla tummarna för det.
 
Idag får ni mina kära bloggläsare en rätt wierd bild JUST för att det är fredag, så njuuuuut!
Puss och kram lever banan Δ

FRIDAY MEANS FREE!!

Hello bloggen!
Äntligen är det fredag och skolveckan är slut. Ser fram emot att slippa bli väckt imorgon. Hatar att gå upp innan man ens kan öppna ögonen. Just nu är det inte så himla kul i skolan heller. De har typ ingen värme där så alla fryser hela tiden. Ända varma stället är matsalen och ja där är man ju inte så lång stund.
Idag har jag varje fall inte gjort så mycket. Vi bowlade på idrotten precis som förra veckan och på hemkunskapen bakade vi fröbullar som blev JÄTTEGODA! Var faktiskt snäll här och sparade en så min mamma och pappa ska kunna smaka på mina skills ;). Nejmen skulle lika väl kunnat äta upp den sista själv också.
 
Alla som inte redan hittat låten I see fire sök upp den på spotify nuuuu och LYSSNA! Älskar den!
Puss och kram lever banan Δ

Vinter DÖÖÖÖ

Heeej Bloggen!
Ja det var ett tag sen men så kan det bli ibland. Hoppas att ni inte saknat mig för mycket bara ;).
Jag gillar vekligen INTE att det är snö ute nu. Visst det är kul att åka skridskor och det är mycket ljusare än i vanliga fall men jag menar JAG VILL HA SOMMAR! Och dessutom betyder det att jag måste gå till och från skolan vilket samlagt blir 5 km. Låter det frästande? Nej, inte så... Jag och några kompisar räknade på det och om man går alla dagar i veckan blir det hela 2,5 mil :O SHEET det är mycket!
Denna latmasken som sitter och skriver framför skärmen nu är inte särskilt sugen på det varje fall. Hoppas att den smälter i morgon typ... Som tur är har jag ju vinterskor som man inte fryser igenom nu så ja det gör ju det hela lite bättre.
 
Bild från Turkiet 2011 :D
Puss och kram lever banan Δ
 
 

Shopping i Malmö

Haloj Bloggläsare!
Igår var jag med familjen i malmö och ja shoppade. Först var vi i någon möbelaffär, senare ikea och allra sist en stund inne i Malmö centrum där jag köpte 2 par vantar och ett par skor.
Verkligen älskar de. Hur sköna som helst och verkligen min stil.
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ

Pannkakor :D

Jahop nu har skolan dragit igång ordentligt och det märks. Imorse var jag verkligen super trött. Kände nästan för att fejka sjukdom eller något, men det gjorde jag inte. Stod varje fall ut även idag och överlevde även denna dagen.

När jag kom hem sedan gjorde jag mycket läxa vilket jag "älskar". Bakade sen pannkakor med Tilde. De blev verkligen super duper goda tillsammans med mormors hemgjorda jordgubbssylt. Kan med stor säkerhet säga att det verkligen är den godaste i världen. 

Puss och kram lever banan Δ


11 januari

Vaknade tidigt idag bara för att man börjat komma in i skolrutinerna. Kul eller kanske inte så...
Idag hat vi inte gjort mycket mer än att städat ut julen. Faktiskt rätt skönt. Nu får man bara hoppas att det inte börjar snöa helt plötsligt. Snön fick faktiskt sin chans att komma men nej det skulle den inte så nu får det vara.

Just nu är jag hos mormor på middag. Det blev fisk men efterrätten var en supergod cheescake med bär. Verkligen supergod! Det tror jag säkert att tyckte.

Innan i förmiddags var jag med Tilde på stan. Köpte en jacka/ kofta från Vero Moda som jag tyckte var jättefin. Hat velat ha en sån länge men inte hittat någon fin i min storlek så blev glad när jag såg denna.


Puss och kram lever banan Δ

Härlig freeeeeedag!

Heeejsan bloggen!
Till skillnad från torsdagar så ÄLSKAR jag fredagar och verkligen denna fredagen! Först så är det sista dagen innan helgen och jag menar man har hela helgen framför sig!!! Min klass har också idrott första lektionen vilket är så grymt! Älskar verkligen idrott. Varannan vecka har vi också hemkunskap efter maten vilket är roligt om man gör något riktigt mumsigt! 
Det som gjorde denna fredagen extra awesome är de faktum att det var köttbullar till lunch. Asså ni fattar inte hur glad jag blev! OMG min favorit rätt typ nästan. 

Efter skolan gick jag ner till stan och träffade Vinny och Selma. Så himla skööna tjejer. Eftersom Vinny fyllt år och jag fortfarande inte gett henne sin present fick hon den idag. Hon verkade uppskatta den vilket jag verkligen hoppas. Vi gick senare till espresso house där vi fikade. Satt där i runt två och en halv timme shiiiit så lång tid.
Har haft en bra fredag varje fall!



Cheescake cookie och frapino röda bär/ ingefära!
Puss och kram lever banan Δ

Torsdagar usch!!

Jag gillar inte torsdagar. Man kan nästan säga att jag hatar torsdagar. För det första är det skola som man aldrig vill gå till. Sen är det soppa som nästan inte alls mättar, det är även den längsta dagen. Efter det börjar gympan nästan direkt och är den längsta träningen i veckan. Allt bara hänger inte ihop.
Om någon har en lösning hjälp mig så att jag inte är så TRÖTT! 


Puss och kram lever banan Δ

8 Januari, skolatart :(

Första skoldagen idag då. Jag verkligen hatar att jullovet är slut! ÅHHH!!!
Enligt mig har det inte alls varit en bra dag. Den har väl inte varit "bad" heller men ja jobbig åtminstone. Vi fick först massa info om nya regler osv. Sen fick vi börja arbeta direkt. Man kan väl ändå tycka att någon sorts mjukstart är man värld, men nej! Pallar verkligen inte...
Man får väl försöka bita ihop eller något. Ta fram de positiva. Idag är det att jag har träning om två timmar så det är gött!
Försök tänk dig att bilden beskriver alla mina känslor. Det är egentligen morgonrufs men se det som frustrationsrufs.
Puss och kram lever banan Δ

GE MIG LÄNGRE LOOOV!!

Palla att skolan börjar imorgon! Jag vill verkligen inte dit, GE MIG LÄNGRE LOV! Är typ astrött nu och klockan är tio imorgon ska man vara i skolan åtta shit jag kommer vara död! 
Det ända positiva är att träffa kompisarna, standard svaret haha! Nejmen. 
 
Idag ska jag varje fall till mormor och äta och ja ha det mys. Annars har jag väldig träningsverk i benen från styrkan igår på träningen :S. 
 
Jag vill tillbaka till Mallorca!!!
Puss och kram lever banan Δ

Nu är jag en sjukt grym ledare!!!

Tjoo guys!
Har ni haft en bra helg. Det hoppas jag varje fall. Nejmen. Sitter i bilen nu om ni ville veta. Pappa kör hem mig, Siri och Emelie från baskursen vi varit på. Det är en kurs där man typ lär sig bli tränare. Man lär sig typ grunderna hur man bör bete sig och vad man ska tänka att få med under träningarna. Så nu kommer mina planeringar bli asbra! Okej kanske inte men lite bättre hoppas jag.
Vi sov över där söndag-måndag så det är ju najs.
Annars ska jag antagligen träna ikväll. Så ja.

Puss och kram lever banan Δ

Sleepover

Hejsan bloggen min!
Än sålänge har denna helgen varit väldigt rolig. Sov över hos Cornelia med Tilda, Vilma, Emefa, Iris, Rosanna och Rebecka. Vi såg på tre skräckfilmer vilket faktiskt var mina tre första och sen en mer actionfilm. Somnade gjorde vi runt 06.00 och vaknade vid 14.00. 
Hade verkligen det super mysigt. TACK TJEJER! 
Puss och kram lever banan Δ


2013

Okej nu ska jag alltså ge mig på att beskriva årets händelser så bra jag kan.
 
I Januari direkt när skolan började, började jag på T4  montessori. Jag minns att jag inte alls var nervös, varför vet ja inte. Varje fall tog klassen emot mig på ett bra sätt och jag lärde känna alla rätt snabbt.
 
I februari åkte jag tillsammans med min familj upp i Sverige till ett ställe som heter Branäs. Det är ett skidställe som vi varit på 2 gången tidigare och ja. JAG ÄLSKAR ATT ÅKA SKIDOR!
 
 
 

 
I Mars kom MIN FÖDELSEDAG som varje år haha! Jag kommer ihåg att det var en söndag och jag cyklade hem från bamseträningen. När jag kommer hem ber min mamma mig hämta min fluga på mitt rum. När jag väl kommer upp dit hoppar Jenny och Vinny fram och skrämmer mig! Började nästan gråta GUD! Blev varje fall jätteglad. De hade fixat allt superfint med ballonger, muffins och presenter.
 
I April hölls den årliga gymnastikuppvisningen i Qpoolen. Första uppvisningen när jag är med i största gruppen men det var inget speciellt. Temat var cirkus och vi var ballerinor.

Under Maj var min klass på Eurovision song Contest eftersom vi vunnit biljetter dit. Det var verkligen coolt och jätteroligt.
Senare hölls också USM som vår förening + Klippan och Åstorps föreningar tävlade i med ett lag tillsammans. Jag kan väl inte säga att själva tävlingen gick jättebra men under hela helgen som jag var där hade jag jätteroligt och det tror jag alla andra också hade.

I Juni var jag och min familj tillsammans med mormor och mina kusiner på en gård utanför stan och red en tur på några hästar. Det var jättemysigt för vi hade picknik med oss och åt där.
 
SÖÖÖÖÖÖÖTA KUSSEE
Under Juli åkte min familj iväg till Mallorca vilket var mysigt. Mallorca är en sån mysig ö med fina stränder. Dock fick jag öroninflammation två dagar innan vi skulle åka hem. Men annars var det superhärligt!
 
 
 
 
 
Senare i Augusti gifte sig min moster. Detta var det andra bröllopet jag fått vara med på i hela mitt liv. Det var verkligen fint.

Under september kände man att skolan hade dragit igång på riktigt och jag hade också precis börjat åttan.
En bild från när jag var med klassen i Kristianstad ock vi fikade på Duvanders. MYSIGT!
 
Under hela året har jag varit ute och fotat ganska mycket. Men speciellt mycket under oktober månad. Jag tycker det är jättemysigt att fota och dessutom är det bra att få lite nya bilder ibland.
 
 
 
 
 

En dag i November bakade jag tillsammans med min moster, syster och kusin massa Halloween godis som vi senare serverade under Halloweenfesten.
 
December månad har det hänt mycket under. Skolavslutning, marsipantävling, julafton, nyår och massa annat skoj. Jag och Tilde innan julafton.
 
Så hoppas att ni blev nöjda med allt. Haha! Såklart har det hänt mer men fick inte med allt.
GOTT NYTT ÅR!
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

2014's första inlägg

Hej bloggen!
Nu skriver jag 2014's första inlägg. 
Måste säga att förra året gick hur snabbt som helst! Hade en mysig kväll igår hos mina kusiner varj fall.
Sov extra länge idag, skööönt!
Har inte mycket mer att säga men GITT NYTT ÅR! 


När vi grillade marsmellows för att inviga det nya året!
Puss och kram lever banan Δ