Unborn 8.0 Red Pointer

Helt otroligt!

Heej bloggisen!
Idag har det varit ännu en dag med underbart väder. När man tänker på det är det faktiskt helt otroligt att det för exakt en vecka sedan snöade. Och nu 7 dagar senare är det 16 gader varmt... Det går åtminstone inte ihop i min lilla hjärna. 

Har provat igenom mina sommarkläder och bikinis. Konstaterade att jag behöver en ny "swimsuit" så om ni har tips på sidor/ affärer där man kan hitta fina lämna en kommentar below.

Puss och kram lever banan Δ


The spring is here

Ja nu är verkligen våren här! Vädret är så fint. Fick dock inviga dagen med en del läxa. Efter det har jag såklart varit ute en hel del.
Detta vädret får mig att längta då mycket till sommaren, till när man kan ha shorts och bikini, till när man inte behöver gå i skolan, till när man kan bada, till new York i h Hawaii, till allt underbart som händer då helt enkelt! 
Nu ska jag njuta ännu mer! 
Puss och kram lever banan Δ



Skolan asså

Heej bloggen!
Jag känner själv att de senaste inläggen varit ganska dystra och deprimerande, jag är ledsen för att det kommer ett till sånt nu...
Idag var skolan ganska tråkig, vi hade bara genomgångar hela förmiddagen så man kan ju lätt säga att man blev ganska trött på att lyssna efter ett tag.
När jag kom hem gjorde jag läxor i 2 och en halv timme. Nu har jag varit på teater och ska sätta mig och kolla på Top model.
Emma och Emma
Puss och kram lever banan Δ

JAG.HATAR.DENNA.DAGEN.

Heej bloggen! 
Ni fattar inte hur mycket jag hatar denna dagen! Den har gått så våldsamt segt. Imorse under vår två timmars lektion trodde jag att jag skulle dö när set var en timme kvar. Måndagar alltså de tar dö på oss, en efter en. 

Idrotten, sista lektionen idag var faktiskt det ända roliga på hela dagen. Förutom när vi slutade! Det går alltså inte att beskriva hur dålig dagen har varit. Därför tänker jag inte ens försöka. 

Puss och kram lever banan Δ 

Sööndag Usch...

Tjenixen bloggen!
- Det var ett tag sen.
- Ja det är det verkligen!
 
Idag är det söndag vilket jag inte alls tycker om. Jag hatar söndagar! Det bara känns som att hela dagen försvinner åt ingenting dessutom är helgen slut vilket aldrig är kul.
I eftermiddag blir det bamse igen som vanligt vilket ska bli kul, var där inte förra veckan eftersom vi var på konfaresa i Berlin. Det var såklart superroligt om någon undrar.
 
Bjuder på lite bilder ifrån London eftersom jag inte har visat några av de än.
 
Carnaby street
På teatern där vi kollade på "The lion king" , typ det bästa på hela resan.
Buckingham Palace
 
London Eye och Big ben.
Tower Bridge
Puss och kram lever banan Δ 

Helgen sluuut

Helgen är slut och man får den där vanliga ångesten som kommer på söndagar. Dock försvinner den när man tänker på att det faktiskt är STUDIEDAG imorgon! Ser fram emot det. Ska med några kompisar till Malmö och sedan till träningen. Känner att jag verkligen måste träna nu. Det känns som att det var en evighet sen.. Hatar den känslan. 
Jag har så himla mycket att se fram emot den närmaste tiden känns det som varje fall. Först Berlin med konfan, sen konfirmationen och en extra efterlängtad USA resa i sommar!! KAN DET BLI BÄTTRE!? 
Bild från London.
Älskar denna bilden, så mysig.