Ny studsmatta :D!

Tjoo Bloggen!
Vår gamla studsmatta gick sönder, vill inte blamea någon så berättar inte vem som hoppa sönder den. I alla fall det var ett stort hål i den som uppkom precis innan vi åkte iväg till USA.
För mig och Tilde är det ganska viktigt att ha en studsmatta, kanske hänger ihop med gympan, antagligen. Vi brukar använda den runt 1-5 gånger om dagen beror lite på. Den används varje fall mycket det var vad jag ville komma fram till. Därför sökte vi runt hela morgonen för att hitta en bra som inte kostar allt för mycket. Bestämde oss sedan för att köpa en från Nisses. Åkte dit vid 10 tiden kanske minns inte riktigt. Köpte studsmattan och körde hem och började montera. Jag kan ju bara säga att ställningen var inte så smart konstruerad.
 


Sen har vi ju det här jäkla svenska sommarvädret vi fick smaka på. Ena minuten strålande sol, andra mulet, tredje regn, fjärde åska och sjätte sol igen.
 
När studsmattan var uppsatt kom Anna, Lova och Malte på besök. Vi hoppade väldigt mycket och fikade på jordgubbar, glass och chokladsås precis som igår. Sååå sjukt gott. Hade roligt varje fall.
Puss och kram lever banan Δ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback