Unborn 8.0 Red Pointer

Vill inte att det ska vara över

Då var det snart jul igen, jag längtar så mycket, så mycket så jag knappt längtar alls om ni förstår mig rätt. Man vill att allt ska komma men inte vara över. Det är alltid så mysigt med hela känslan och atmosfären det blir vid jul. Butikerna är fulla med folk som köper saker för att vara snälla mot andra, för en gångs skull inte till sig själva. Jag skulle ljuga om jag säger att presenterna inte spelar någon roll för det är fortfarande väldigt spännande att öppna paket... eller är det bara jag?
Känner dock lite ångest över att trots att julen inte ens varit här än känns det nästan som att jullovet nästan är slut. Jullovet är alltid så sjukt kort och sommarlovet nästan överdrivet långt. Inte för att jag skulle vilja ha kortare sommarlov men om man ska jämföra jullovet med sommarlovet är det precis så det känns.
 
Idag har jag varit på akupunktur, slappat lite och sedan även varit en sväng på banken hela familjen, det var en del saker som behövdes ordnas upp och fixas om man säger så, men nu är det mesta löst.
Om vi ska diskutera akupunktur så kan jag börja med att säga, AJ fy *** vad det gör ont. Bara känslan att veta att man har ca 5 centimeter långa nålar som sitter i ens rygg känns väldigt obehagligt. Usch, det värsta är ändå när de ska sättas i. Sen är det ganska lugnt man ligger där och försöker att tänka bort smärtan och har nästan glömt bort den när sjukgymnasten kommer igen och ska skruva på nålarna för att det ska spänna ännu mer. Ja det gör hon två gånger med 7 minuters mellanrum så då börjar processen om med att försöka att inte tänka på det.
 
Puss och kram lever banan Δ

Pepparkaksbak

Julkalendern i år är faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig när jag fick höra att den skulle vara inspelad på karibiska öar i Medelhavet. Känner dock att conceptet alla år är att det sker någon katastrof som någon lyckas fixa i sista sekund och det blir en underbar jul, jag har med andra ord redan funderar ut hur denna kommer sluta, vill dock inte spoila det för er mina kära vänner.

Tränade lite i förmiddags för att det blev ganska mycket onyttigt igår när Tilde hade kalas och det har och kommer säkert bli ännu mer idag då vi ska äta resterna. Annars har jag bara bakat pepparkakshus idag med Tilde. Vi köpte färdiga delar eftersom det inte fick så bra förra året då vi gjorde de själva. Kan ju säga att trots de så blev det ändå knte särskilt fabulous, dessutom brände jag mig ganska rejält...





Puss och kram lever banan Δ



December

Jaha då var det december igen... Long time no seen
Jag fick höra att det var ca 100 skoldagar den sommarlovet, HELT SJUKT! Känns som typ 20. Just nu tycker jag tiden går så himla snabbt, för snabbt! Man hinner knapp njuta av vad som händer innan något helt annat sker. Jag som precis tyckte nian började och snart ska man välja gymnasie, usch! Jag kan ju säga att jag inte direkt längtar, faktiskt. Vet ännu inte vad jag vill gå...

Just idag var jag faktiskt och skuggade en klassmål IB i Kristianstad, blev dock ganska besviken. De arbetade inte alls så som jag hade hoppats...

 Puss och kram lever banan Δ