Unborn 8.0 Red Pointer

"Det är insidan som räknas" - Bullshit

Tjena bloggen!
Är hemma och chillar just nu. Testade att sminka mig lite och kom på en sak. Det är många som säger att smink är en förstärkning av ens skönhet, jo visst. Man kan också se det så att smink förvränger verkligheten. Jag menar alla har mörka ringar under ögonen, men det kan man inte tro eftersom att alla täcker över de. Kommer det så någon som inte gjort det klart hen tolkas som "fulare" då. Varför kan man bara inte duga som man är.
Uppfinnaren av sminket hur f*n tänkte hen då? "Jag tycker att dagens folk är så fula så de böhöver täcka sina face med massa kemikalier!" Åh! Detta gör mig så arg! Alla dessa skönhets idealen som finns. Om jag ska göra en reklam någon gång ska jag själv vara skådespelare i den. Jag ska vara så äckligt att alla som ser på den känner sig vackra! 
Vad hände med "det är insidan som räknas"?


Puss och kram lever banan Δ


Seeelmish

Dagen idag i skolan var ärligt väldig seg. Pallade inte jobba och allt bara kändes allmänt jobbigt. Cyklade hem snabbt när vi ÄNTLIGEN fick sluta lämnade mina saker och stack till Selma. Vi gick hem till henne och hade väldigt roligt. Hennes hund är den sötaste. 
Ikväll blir det väl mest glo på idol..
Himlen var vacker imorse mina kära läsare.
Puss och kram lever banan Δ



Känns sköööönt

Provet gick bra, ja. Trodde att det skulle vara svårare men ja såklart är det ju skönt när det känns som att man kan allt. Då är det bara att vänta nu och se vad resultatet blir. Jag tycker att det är så himla skönt efter prov när man kan tänka att nu kan jag inte göra något längre då kan man bara chilla.
Puss och kram lever banan Δ


AHHH tror jag DÖÖR

Taggar just nu för no provet. Vet inte hur det kommer gå. Men just nu finns det inte mer att göra så det får gå som det vill... Ni får önska mig lycka till tror tyvärr att det behövs.
Puss och kram lever banan Δ


27 november

Heej
Har precis kommit hem från skolan. Ska väl ta något att äta och sedan göra läxa. Imorgon har jag ju ett hyfsat stort no prov om bakterier och annat. Pallar verkligen inte med alla dessa prov i slutet av terminerna. Varför kan man inte bara sprida ut alla på hela terminen :O
Varje fall hinner inte blogga mer nu. 
Planerar också att gå på gympan ikväll
Dagens outfit
Puss och kram lever banan Δ


Försöker ännu en gång komma tillbaka

Tjena,
Precis som jag skrev i förra inlägget var det ett tag sedan sist. Jag vet inte varför det blir såhär har bar allmänt mycket prov och läxor att det är svårt att både komma ihåg och hinna med. Ska försöka uppdatera lite grann varje fall även om det kanske inte blir så långa inlägg. Ibland kanske bara en bild men det är ju ändå bättre än inget.

Kan berätta att jag dragit på mig en riktigt jobbig förkylning. (Förkylningar orsakas av virus som det ännu inte finns någon medicin mot). Har prov i no på torsdag. Bakterier och immunförsvaret bland annat. Är varje fall täpt i näsan och har ont i halsen imellan åt. Var till och med tvungen att hoppa över träningen igår. Det händer inte ofta!
En positiv sak med att jag haft en längre paus är att jag har massa bilder som jag kan lägga ut. ;)
Puss och kram lever banan Δ


Länge sedan förra inlägget

Tjaba
Själv tycker jag att rubriken beskriver nuläget rätt så bra. Har tänkt blogga många gånger men sedan glömt av det. 

Sedan vi sågs sist har jag skaffat mig en gitarr och är på god väg att lära mig "we are never ever getting back together".

Fick tillbaka mitt so prov idag som jag är väldigt nöjd med. Vi fick även veta våra betyg på hela samhällskunskap tjohejet och även det är jag nöjd med.

Imorgon studiedag. Ska antagligen träna väldigt mycket på svenskan eftersom att vi har prov på torsdag.
Puss och kram lever banan Δ



Afternoon tea

Tjena bloggen!
Jag kan inte förneka att det var ett tag sedan, men så blir det ibland.
Idag till exempel har jag gjort väldigt mycket läxa. Det beror både på att teatern är inställd idag och att det kan vara skönt att jobba lite hemma så man slipper känna sig lika stressad i skolan. Det känns faktiskt som att man kan göra arbetena noggrannare hemma. Det kanske beror på att det är tystare och att man inte kan börjar fokusera på vad någon säger istället för på det man skriver. Hemma eller i skolan så lyssnar jag varje fall alltid på musik när jag arbetar. Det hjälper mig att kunna koncentrera mig bättre. Ett tips ifall du har svårt att koncentrera dig helt enkelt.
 
Vill så gärna berätta om en sak som hände i lördags, fast att det var ett tag sedan. Jag och min familj åkte ut till ett lite jättemysigt fik utanför Kristianstad. Tyvärr kan jag inte säga exakt var vi var för det vet jag inte men det var på en slags gård. På detta fiket serverade de "Afternoon tea" som är scones med sylt och ost, små kakor och såklart te. Faktiskt så var det jättegott och miljön var hur mysig som helst. Ännu ett tips i dagens inlägg.
Vi gjorde detta som farsdag firade fast en dag för tidigt.
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Drar till skolan

Puss och kram lever banan Δ


Typical tisdag

Tjänaa bloggen!
En mycket typical tisdag a la Emma idag. Först skola med disa efter lunch sedan hem göra lite läxa och äta mellanmål. Efter det vidare till teatern sedan hem igen och äta ännu mer.

Måste ändå berätta att jag för första gången igår gjorde en smoothie! Fantastiskt! Jag tog vanilj yoghurt, mjölk, banan och hallonsylt. Då detta bara smakade banan la jag även i ett digestive kex som inte blev så lyckat. 
Testade även att göra en efter skolan idag. Ja för er som missat videon på instagram så innehöll den müslie och flingor. Detta blev inte heller särskilt lyckat. 
Som ni säker märker behöver jag tips på smoothie recept. Om du vet något SOM DU HAR TESTAT och VET ÄR GOTT. Kommentera. 
Puss och kram lever banan Δ


HAPPY BIRTHDAY PAPPA

Hej bloggen!
Idag är det min pappas födelsedag!
Vi har haft ett litet "fika kalas" inget märkvärdigt. Jag fick tyvärr vara borta en stund för att vara ledare på bamse men jag hann ändå träffa alla.
Min keyboard var rätt omtyckt.
Sötaste kusinerna!
Puss och kram lever banan Δ


HaLlOwEeN

Halllloooooo Bloggen!
Igår var det Halloween fest.
Dagen började med att jag var tvungen att gå upp tidigt för att hinna packa ihop alla grejer. Vid halv tio tiden kom min moster och hämtade upp mig och Tilde för att skjutsa oss samt hennes egna dotter till min andra moster.
Där var då jag, Tilde och Lova som min lilla kusin heter.
Vi pysslade massor. Vi gjorde spindlar (chokladbollar med ben), ögon (praliner), spöken (bakelser), fingrar (något slags bröd med ost) och knäckebröd. Dessutom skar vi ut ögon, mun och näsa i en pumpa. Kärnorna rostade vi och "köttet" gjorde vi soppa av. Den var faktiskt inte så äcklig.
När allt var färdigt och vi hade "spökat" ut oss också åkte vi till min andra moster (hon som skjutsade oss) med all mat och festen hölls där alltså. Där var även min mamma och pappa. Känner att det blivit lite rörigt med vilken moster som gjort vad men men hoppas att ni hängt med.
 
 
 
 
 
 
 
 
Söte unge ♥
Min mosters katt Izzy, Snuffe ♥
 
 
 
Även Lovas bror Malte klädde ut sig ♥
Puss och kram lever banan Δ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#konfaläger

Heeej Bloggen!
Det var ett tag sedan, men denna gången har jag faktiskt en bra anledning. Jag har varit på konfaläger på Åhusgården 28-31 oktober. Det var skit kul. Vi var ca 70 st som var där så det var också najs.
Dagen kunde se ut såhär:
Frukost vid halv nio
Morgonbön
Aktivitet - oftast fakta
middagsbön
Middag + efterrätt
Aktivitet - oftast lek/ tävling
Kvällsmat
aktivitet
Kvällsbön
Kvällsfika - macka typ
Avslappning - något lugnt
Avslut vid 11
 
Så ja ni ser. De längsta rasterna vi fick var 60 minuter och det hände typ en gång. Nej men oftast fick man typ rast på 5-10 minuter. Snacka om att ha fullt upp. Det skulle vara släckt och tyst vid 12 men ja. En natt var typ alla uppe (både killar och tjejer) ända till 4 sa de, men jag var så trött då så jag somnade innan "allt hände" så ja kul.
 
Poängen är varje fall att det var svin kul och att jag längtar till nästa läger.
Puss och kram lever banan Δ