Unborn 8.0 Red Pointer

#Nolifer

Heej Hej bloggen!
Idag gör jag det här inlägget mest bara för att jag har tråkigt. Igår hade jag också tråkigt. Men idag ska jag se till att göra något. Har egentligen ingenting att skriva eller berätta om, men ska försöka knopa ihop ett litet inlägg ändå.
 
Har föresten lämnat iväg min kamera på service igen, autofokuset fungerar inte igen. Detta gör mig så arg eftersom att nu kan jag inte filma eller fota till bloggen eller till andra behov. Nu är jag fast är med endast min mobil kamera och min kompakt kamera. Kul. Och inte kunde de ge mig en "lånekamera" heller medan de tar min.
Med den förklaringen tror jag att mo förstår att nu under ett tag kommer det komma upp mest gamla bilder och en del mobil bilder.
 
Här kommer en ful gammal mobil bild så att ni åtminstone har något att underhålla er med eller möjligt vis skratta och håna. 
 Puss och kram lever banan Δ

~Oath~

 
 
Tjenare Bloggen!
Nu har det kommit upp ännu en ny video på min youtube kanal. Denna gången gjorde jag en liten musikvideo kan man nog kalla det :). Hoppas att ni kollar på den!
Tryck här!
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Sandhammar

Tjenare Bloggen!
Dagens utflykt med familjen var till Sandhammaren som är Skånes syligaste punkt och därmed Sveriges sydligaste punkt också. För er som aldrig varit där är detta en jättefin strand med enorma sanddyner och väldigt fin sand. Idag hade vi även tur att få höga vågor i vattnet såna som man kan hoppa i, simma i och bli iväg dragen av.
Allt detta gjorde jag och Tilde och pappa lite också.
 
Jag fick äntligen ta med mig Subway till stranden och de andra i familjen åt maxi sallad. Men enligt mig vann min mat stooooooort!
 
(Mobilbild)
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

VEN

Hejsan alla bloggläsare som bara sitter hemma och gör ingenting och istället njuter om när jag berättar om vad jag gör i mina blogginlägg. Tror att antalet såna här läsare faktiskt är 0.
Igår varje fall, 23 juli, min namnsdag, One directions bildnings dag (eller vad man säger) var jag med min familj och cyklade på Ven/ Hven. Dagen startade med att vi fick gå upp supertidigt och åka bil till Landskrona och senare båt över till själva ön. Efter det skulle man ta sig till cykeluthyrningen där våra bokade cyklar väntade på oss. Då fick man gå upp för en backe som jag fått beskrivet för mig var jättebrantmen som jag helt ärligt inte tyckte var så brant.
 
Dagen fortsatte med massa cyklande och cyklande och ännu mer cyklande. Åt gjorde vi på en vegetarisk restaurang som jag verkligen inte hade höga förväntningar på en som faktiskt överträffade. Där åt vi även en efterätt som bestod av en chokladboll med cocos utanpå.
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Yngsjö

Tjenixen Bloggisen!
Idag var det såhär att jag var i Åhus, vid havet där det brukar kallas Yngsjö. Det var en väldigt varm dag och nu när jag är hemkommen ser det ut som om hela jag blivit bränd eller varje fall ordentligt grillad.
Varje fall, jag gillar inte att vara vid havet jag vet inte riktigt varför det är bara allmänt tråkigt.
Idag var det ändå lite roligare än vad det brukar men jag ville åka hem precis som vanligt vid halv 3. Utan att kolla på klockan vill jag alltid åka hem vid samma tidpunkt, märkligt.
Men som vanligt åkte vi inte hem då utan det blev någon gång runt 5.
 
Mer hade jag nog inte att säga, kan bjuda på en bild som jag snart spridit över hela internet, hah.
(Taggen med mobil, därav kvalitén.)
Puss och kram lever banan Δ

VIRUS!

 Heejsan svejsan bloggen och bloggläsare!
Igår kväll precis innan jag skulle sova ca halv elva upptäckte jag att min dator möjligtvis kunde att fått virus, jag fick låta den scanna hela natten och jo men visst det fanns virus. Min pappa var snäll och hjälpte mig att ta bort det och nu är det virus fri igen! Tror jag varje fall!
 
Annars var jag med Siri idag. Längesen. Nu när gympan inte håller på längre blir det inte att vi ses så ofta men det är alltid kul varje fall och det är ju det som är huvudsaken. Idag pratade vi nästan bara, åt glass och hoppade lite studsmatta. Awesome.
 
Kan även berätta att jag blivit på vlogg humör igen och känner att jag ska försöka spela in och klippa en snart. Tror inte att det kommer bli någon vanlig denna gången men det får ni själva se senare.
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

BILDBOMB

 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Husvagnen!

Tjenixen Bloggen!
Nu har jag äntligen packat klart och det är snart dags att köra ut mig och Tilde till Torekov där vi ska sova i vår mosters husvagn med vår moster och hennes ena barn i 2 nätter! TJIHOUW!
Kommer säkert att vi hur najs som helst!
Kommer dock inte kunna vara så aktiv, men håll utkik bloggen kommer uppdateras ändå!
 
Har också lagt märke till en sak. Mina inlägg har blivit väldigt mycket kortare på sistone. Är det för att mitt liv blivit tråkigare, eller för att mina fingrar inte orkar skriva så långa texter. De kanske också vill ha sommarlov vem vet.
Inte jag varje fall.
Puss och kram lever banan Δ
 
 

Övernattning

Hej svejs bloggisen!
I lördags sov jag över med Emilia, hemma hos mig. Det var jättekul. Vi gick till hemma kväll och köpte massa godis för att vi skulle tjocka oss, men det gick inte gå bra eftersom att halva skålen, typ blev kvar. Vi såg varje fall på film, don't mess with Jozhan. eller något sådan hette den. Handlade typ om en kille som var med i armen men lotsades dö för att kunna flytta till Amerika och bli frisör.
 
Tog inga bilder, men ni får njuta av de här istället.
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

Emilia

Tjabbba bloggen!
Som jag inte berättat än var jag med Emilia igår. Och ja som ni säkert kan lista ut själva fotade vi precis som alla gånger vi är. Hehe, tänkte inte säga mer än att det var jättekul och mysigt. Tack
Och nu kommer bilderna. (några av dem).
 
 
 
 
WOOOOW långa ben!
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Mallorca Pictures ~

Heeej bloggen! Här kommer bilderna från Mallorca jag lovat.
 
 
ca 30 sek tidigare än när denna bilden togs var denna juicen apelsiner
 
 
 
Kvällsbad 22.20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mallorca!

Halojj tjena bloggen!
Vet att jag inte varit särskilt aktiv men har varit på semester på Mallorca i 2 veckor! Det har varit riktigt gött och skönt. Rätt lycklig för jag har fått bikinisträck hihi.
 
Vi var på samma ställa detta året som förra, tyckte det var lite tråkigt att åka tillbaka, men det var mamma och Tildes önskan. Kommer ladda upp lite bilder senare när jag fått upp de på datorn. Det kan nog ta ett tag dock för det är över 1000 st...
 
Om ni vill veta lite hur vi har haft det kan jag säga att jag ändå haft rätt mycket otur denna gången. Direkt första dagen typ när vi kom dit blev jag jätteförkyld och VÄLDIGT täppt. Fick därför vara uppe på rummet och vila lite ibland och min snälla pappa fick leta upp ett apotek och försöka hitta nässpray så jag skulle kunna sova någorlunda gott. Sen när det nästan helt var borta efter typ en vecka, blev det jättebra väder ännu bättre än innan och då trodde man att det skulle bli en super semester men sen på onsdagkvällen den sista veckan (vi åkte hem på lördagen) fick jag öroninflammation bara sådär när vi var ute och letade restaurang att äta på. D: Hatar det!
Då var det tyvärr slut på badandet för min del eftersom att man inte får doppa huvudet.
 
Detta får tyvärr bli ett inlägg utan bilder.
Puss och kram lever banan Δ

Mordet på stranden

Jag och Tilde gjorde en liten sketch!
Tildes videofyme: tildiizzz