Unborn 8.0 Red Pointer

Not the best day...

Heej bloggen!
Nu när jag skriver denna menningen har jag redan nyst 5 gånger från att jag började skriva inlägget. Nej precis, min förkylning har inte blivit bättre. Kunde tyvärr inte vara med på idrotten i skolan och var även nu tvungen att hoppa över gymnastiken. Ingen skön känsla när man vill något så himla mycket men inte kan! Får helt enkelt hoppas på att jag vaknar upp frisk imorgon.

Nu ska jag först duscha sen bara mysa i min pyjamas, kanske göra lite läxa. 
Dagens outfit
Puss och kram lever banan Δ


PICTURES

 
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ

GymnastikUngar ~

Haajsan Bloggisen!
Jag har precis varit iväg på bamseträning som vanligt och var även ersättare på hoppet denna veckan också. Tycker att det är hur roligt som helst att ta hand om de små barnen.
Det är något speciellt med gymnastikungar de är så söta, gulliga, roliga, snälla och underbara.
Personligen älskar jag när man får små söta kommentarer som "Hur fick ni upp den bänka där?" eller "släcker sig lamporna själv när man ska ha avslappning?". SÅÅ GULLIGT!
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Slödag

Haaaj bloggen!
Idag har jag nästan bara vaknat och slappat runder. Men det är skönt att göra det ibland också. 
Känner redan att min förkylning börjar bli bättre, är fortfarande väldigt snorig men mindre täpt.
Puss och kram lever banan ∆


Back to Höganäs

Halojj bloggen!
Status: sitter i bilen hem från ännu en träning i Höganäs.
Japp nu har vi varit i Höganäs igen, men det var ju ett tag sedan sist. Innan USM tror jag var den sista så ty ett halvår sedan. Tyvärr så var jag väldigt förkyld och hängig så kunde inte köra ricktigt max, men måste ändå säga att jag är nöjd med min prestation. 
Ska nog snart ta och äta lite av den maten jag har med mig är sjuuuuult hungrig!!!
Puss och kram lever banan ∆




ONE DIRECTION TICKETS

Hahhshaudjfi hej bloggen!
Är sjukt glad nu!
Köpte precis ONE DIRECTION BILJETTER till den 17 juni i Köpenhamn! Aaaaaaa!



"Det man inte ser har man inte ont av"

Tjaba tjena bloggen!
Då var det dags att släppa en ny video/ vlogg igen.
Denna hittar du genom att klicka på denna länken HÄR.
Jag hoppas att ni tycker om den och sprider den vidare till allt folk i Sverige.
Puss och kram lever banan Δ

FRIDAY

Halojsan bloggen!
Fredag igen gött! Personligen känner jag att det är hur skönt som helst när de kommer tillbaka varje vecka. 
Idag har det inte hänt så mycket, var i skolan såklart. Franska förhöret gick bra och jag ligger bra till i de flesta änmena enligt planeringen.

Just nu är jag hemma och mest chillar får se om jag hittar på något senare eller fortsätter redigera en video som antagligen snart ska komma ut.
 Idag får det bli en liten söt bild på Cornelia när hon frös i klassrummet.
Puss och kram lever banan ∆



Handsome girl

Heeej bloggisen!
Det har varit en vanlig dag idag. Började med fransk frukost i skolan på morgonen. Väldigt gott måste jag säga men den var nog inte ett dugg nyttig.
Sedan fortsatte dagen precis som vanligt inte mycket att berätta om det.

Många har även sagt till mig idag att jag är snygg och stilig vilket gör mig glad. SÅKLART!
För er som undrar hade jag alltså fluga, skjorta och kavaj.
Puss och kram lever banan ∆


Natti natti!

Hay bloggen!
Ligger just nu i sängen. Ska snart sova, eller ja snart och snart. Kommer antagligen kolla runt lite på internet först men haha. 
Idag har det inte hänt något speciellt där av inget inlägg efter skolan idag. Måste ändå erkänna att jag faktiskt glömde det. Hade träning ikväll också vilket var najs. Vet inte vad jag hade gjort utan gymnastiken.
Puss och kram lever banan ∆


Låååååång rast

Tjena bloggen!
Just nu har jag en väääääääldigt låååång rast! Ligger just nu faktiskt i myshörnan på biblioteket haha. 
Puss och kram lever banan ∆


NEW BIKE!

Tjena bloggen!
Igår när pappa kom hem från jobbet gick vi ner till cykelaffären för att köpa en cykel till mig som jag funderat länge på. Det är en Röd Monark. Älskar den redan!!!
 
 
 
 
Puss och kram lever banan ∆
 

Tacos

Tjena bloggen!
Idag var det meningen att alla i min klass skulle ha mössa på sig inomhus för att protestera mot att vi inte får ha det. Jag tyckte att det funkade bra ända tills den sista lektionen då läraren vi hade blev rätt irriterad. 
Sen var det också wn LGR 11 dag idag. Egentligen skulle vi tjejer som går på DISA kursen ha det nu på eftermiddagen men den blev inställd så därför sitter jag här hemma nu och äter tacos. 
Puss och kram lever banan ∆


Studiedag

Tjenixen bloggen!
Idag har det då varit studiedag vilket verkligen uppsakattas! Var hemma på förmiddagen gjorde lite saker som mamma och pappa bett mig om och sen bara slappade jag. På eftermiddagen åkte jag och min syster hem till mormor. Där fick vi som alltid VÄRLDENS GODASTE BIFFAR med mackaroner och sås! Älskar det!
Sedan spelade vi kort och ritade. Jag och Tilde gjorde precis som vi alltid brukar även här och klistrade upp alla teckningar på olika ställen utanför mormors hus!


Puss och kram lever banan ∆



22 september

Hejsan bloggisen!
På förmiddagen idag cyklade jag och Tilde till min farmor och farfar som inte bor så långt ifrån oss. Där fikade vi på riktigt gofika vilket verkligen var toppen. Vi åt också björnbär från deras buske.
Tillsammans spelade vi många olika spel som Uno och finns i sjön.
MYSIGT!

Tyvärr fortsatte dagen inte så underbart son den började, vi åt fisk till lunch. Grillad lax. Måste erkänna att det ändå är min favorit om man måste välja bland fiskarna, påminner lite om kyckling.

Senare åkte jag som vanligt till bamseträningen, idag var det nog runt 20 små gymnaster som kom vilket verkligen var roligt. Efte det var jag även inhoppare i gruppen hoppet som har träning direkt efter bamse. Det var också roligt, lite större barn där.
Puss och kram lever banan ∆


Batman Fanny

Tjena bloggen!
Har just varit lite med Fanny. Det var rätt längesedan sist och kul att ses igen. Vi pratade mest och bara gick lite viket var mysigt!
(Bild från ven)
Puss och kram lever banan ∆


Emilia ~

Tjabba Bloggen!
Igår efterskolan när man ÄNTLIGEN fick gå och ha helg var jag med Emilia. Först målade vi naglarna, likadant faktiskt hehe. Sedan fikade vi och kollade lite på datorn men såklart som vi alltid gör fotade vi även lite denna gången också.
Det var kul :) Vet inte vad jag mer ska skriva känner att mina inlägg blir så korta och meningslösa nästan nu för tiden. Kommentera gärna om ni har förslag på vad jag ska skriva om.
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Randig pyjamas

Tjenixen Bloggen!
Första inlägget på väldigt länge som jag gör från datorn. Känns faktiskt lite konstigt att sitta här och skriva. Gör det mest bara för att jag precis laddat upp massa bilder från min kamera som jag ska fixa med och kanske lägga upp någon här t.o.m.
Tog även några egopics i speglen innan som jag infogar här nere hehe..
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 
 

GLAAD IGEN

Hejj bloggen!
Ja nu är jag glad igen, skönt va?
Har äntligen uppdaterat bloggen och är väldigt nöjd. Cool ny design måste jag säga!
(Bilder från min telefon)


Puss och kram lever banan ∆





Nu är jag sur

Tja Bloggen!
Ja, jag är sur nu. Ville så gärna uppdatera min telefon igår till de nya IOS7 men nej såklart kan jag inte det. Detta beror på att jag har för lite minne för att göra det... Fast att jag seriöst raderade mer än hälften av alla mina appar stod det att jag fortfarande inte hade tillräckligt med utrymme! SKIIT
Blir sååå sur! :( 
(Gammal bild)
Puss och kram lever banan ∆



Tandställning

Heeej bloggen!
Idag var faktiskt dagen då jag skulle fått tandställning i överkäken men när jag imorse var hos tandläkaren med pappa behövde jag inte det. Tandläkaren sa att mina tänder hade flyttats mycket med den tandställningen som jag redan sover med. Detta gjorde mig förstås väldigt glad! 
Ska fortfarande ha i underkäken men behöver troligen inte ha den så länge.
Puss och kram lever banan ∆



Teater

Tjenixen bloggen!
Just nu är jag påväg hem från min första teaterlektion vilket var roligt. I gruppen jag hamnat i finns det personer som jag redan känner, några som jag bara träffat någon gång och några som jag aldrig sett förut.
Det var verkligen roligt och man gjorde faktiskt inte bara sånt som att gå in i olika roller utan också sammarbetsövningar.
Puss och kram lever banan ∆



Kommande "Suprises"

Hellu bloggen!
Dagen idag är inte mycket att prata om förutom att det var första gången på en kurs som kallas "DISA". Den kursen är alla tjejer i min klass mer eller mindre tvingade att gå och ja idag var första gången. Disa står för - Din inre styrka aktiveras. Och denna kursen går då ut på att lära känna sig själv, veta vad som trycker ner en och lyfter upp en osv. Man får även fika i slutet av varje gång vilket idag var en smoothie som smakade mest banan men faktiskt var rosa. 

Nu den närmaste tiden kommer det hända en del saker och jag kommer försöka blogga om allt. Dock berättar jag inte i förväg vad det är utan ni får vänta och se.

Skryter även idag om mina nya fina strumpor som jag tycker påminner om giraff mönster. Hah
Puss och kram lever banan ∆



16 september

Hejsan Bloggen!
Dagen idag har ändå varit helt okej. Men precis som alla andra måndagar är ju skolan det man verkligen är minst sugen på... Undra hur världen hade sett ut om skolan var frivillig eller man fick välja själv vilka dagar man ville gå i skolan. Då hade åtminstone inte jag kommit på måndagar kan jag säga.

Såhär såg min outfit ut idag
Allt nytt faktiskt, inhandlat i lördags!
Älskar det! 
Puss och kram lever banan ∆


Starkast är vår BAMSE!

Jahooop, jag som trodde att jag var starkast :( Nu blev jag ledsen. 
SKOOOOOJA!
HAHAHAHA GICK DU PÅ DET!?
Varje fall har varit på Bamse träning idag. Väldigt roligt idag eftersom att många kom. Sedan när jag kom hem fikade jag på glass mer min familj HAHAH! 
Ville bara uppdatera bloggen lite såhär på söndagen så, ja det blev lite oseriöst men men! 
Puss och kram lever banan ∆



New Body!

Heej Bloggen!
Jag vill meddela att jag nu säljer new body. Jag tror nog att de flesta vet vad det är men kan förklara ändå. Det är underkläder, sportkläder och strumpor som verkligen är av bra kvalité. Personligen älskar jag deras strumpor. Allt är indelat i olika paket, med olika många produkter i varje. Alla kostar då 150kr. 
 
 
Om det nu är någon som känner "Oh, strumpor behöver jag ju!" Då kan man höra av sig till mig på kik: emzaaan, om man inte har kik kan man skriva det i kommentarerna så löser vi det på annat sätt. När man väl hört av sig kommer jag även skicka bilder på varje sida i katalogen så man vet allt som finns.
 
Ditt köp stödet även Gf örnen och hjälper oss att kunna köpa nya redskap! 
Tack på förhand!
Puss och kram lever banan ∆




Malmööö

Tjenare Bloggisen!
Min dag har blivit spenderad i Malmö med min familj. Först var vi i själva centrum, staden Malmö. Shoppade såklart! Lunchade gjorde vi som vanligt på jensens bøfhus. Mysigt! 
Efter lite lunkande där tig vi varsin dricka på Espresso House. Jag tog frapino rödabär med ingefära. Sedan åkte vi till Entré. Där hade nästa alla affärer (de som inte redan slår igen) någon slags rea. Fattar inte varför men men :). Där träffade jag även Vinny.
Nu sitter jag i bilen påväg hem. Ni får se om det kommer bild på vad jag köpte.


Puss och kram lever banan ∆




Mysdag med tjajorna

Bonjour Bloggen!
Efter att jag hade cyklat hem från skolan kom Jenny, Vinny, Fanny och Sandra till mig. Vi gick ner till stan och fikade på Espresso House vilket var mysigt och roligt. Jag har saknat de jättemycket så det var kul att träffa de igen.
Efter det gick vi mest runt lite överallt på stan. Jag luktade väldigt mycket på One directions perfym "Our moment" som jag vill haaaa!

Senare på kvällen var det bara jag och Sandra eftersom att de andra inte kunde längre så vi var hemma hos Sandra och kollade på "Fångarna på fortet".
Jordgubb och vitchoklad frapino.

Puss och kram lever banan ∆


TGF

AHHHHHHHHHH!
IT'S FRIDAY!
Har inte vaknat riktigt än men har faktiskt ätit frukost och klätt på mig (idrotts) kläder redan. Jo vi ska ha gympa första lektionen det är därför. Om jag inte minns helt fel så är det orientering så vi får väl se om jag kommer tillbaka.
 
Ska snart till skolan så får blogga mer senare!
Puss och kram lever banan ∆

Lääääääxa

Tjäna Bloggen!
Hann tyvärr inte blogga tidigare idag hade det rätt stressigt mellan skolan och gympan plus att jag var tvungen att trycka in lite läxa där emellan.  Har nämligen franska "test" som jag väljer att kalla det för att det låter mildare än prov.
Har faktiskt precis också gjort ännu mer franska för att tiden innan inte räckte helt enkelt. 
Suger verkligen känner jag men hoppas ändå att det går bra såklart.
Ska snart se på tv vilket verkligen ska bli najs, efter det ska jag sova.
Puss och kram lever banan ∆

Workout!

Heej bloggen!
Nu har jag precis kommit hem från gympan, eller precis och precis för ett tag sen. Har bara hunnit duscha och äta ett äpple. Ska se på idol nu (vi har spelat in det) så det ska bli najs.
Annars hade jag inte så mycket att säga, det gick bra på träningen idag. Körde rondat flickis salto som jag inte gjort på ett tag så det var najs. Ska snart sova hoppas jag är sjukt trött.
Puss och kram lever banan ∆

Tagga läxa...

Tjena bloggisen!
Hoppas att ni uppskattade min video jag la upp igår. Nu måste jag försöka komma på en ny fungerande idé. 
 
Skolan idag var okej, det är ju inget särskilt liksom. Hade slöjd igen, gjorde ännu mer på min figursåg men tog ingen bild idag.
Jag har precis ätit mellanmål nu och ska snart börja göra all läxa som jag verkligen inte är taggad för. Idag blir det franska och matte, JIPPIE mina favvo ämnen. Eller inte...
Nej Gud vad jag var negativ, haha
Puss och kram lever banan ∆

Lev som i en äventyrsfilm ~

Heeej Bloggen!
Nu har jag precis publicerat en ny video/vlogg på min youtube så var snäll och kolla in den.
Lev som i en äventyrsfilm ~
 
Puss och kram lever banan Δ

Skolfoto ~

halojsan bloggen!
Idag hade vi som sagt skolfoto. Fick sitta precis som alla år men det är okej. Det enskilda kortet vet jag inte riktigt om jag blev nöjd med, såg det inte så bra, tänkte mest "vad ska jag göra, det är ju så jag set ut". Inte mycket mer att säga så ni får njuta av några bilder från idag istället.
 
 
 
 
Puss och kram lever banan ∆
 
 

Dagen innan "dagen"

Tjah bloggisen!
Vanlig dag i skolan idag, japp. Men imorgon är det "dagen" då det är skolfoto. Har redan bestämt vad jag ska ha på mig kommer antagligen bild imorgon också. 
Tilde ska trippla mitt hår vilket jag hoppas att hon kan eftersom att hon aldrig gjort det förut.
 
Ikväll är det gympa precis som varje måndag. Ska bli kul precis som jag alltid brukar skriva. Tänkte mest bara uppdatera för att jag kände för det.
Puss och kram lever banan ∆

Slödag

Tjenixsen Bloggen!
Idag har jag haft dagen som jag tror att jag behövt länge. En slappdag. Egentligen har jag inte slappat särskilt mycket men ändå.
Först idag klippte jag färdigt en video, men vet inte om jag ska lägga ut den. Vad tycker du?
Efter det var jag tvungen att plocka undan mina saker som låg lite överallt. Senare åkte jag till Bamse träningen. Det var inte så många små gymnaster som kom men det är lika roligt varje gång. 
Direkt när det var slut var jag tvungen att cykla iväg till min kusin som hade kalas för att jag ville träffa släckten lite också, det var så länge sedan sist. 
Ungefär så har dagen sett ut. Redigerade även lite gamla bilder från telefonen innan.
 
Puss och kram lever banan ∆
 

Fredag/ Lördag

Heej Bloggen!
Gårdagen, 6 september var jag först med Emilia. Vi pratade mest och spelade lite spel. Senare på kvällen tog vi oss ner till stan för att se "One direction - THIS IS US". Verkligen en jättebra film i 3D dessutom. Rekomenderas starkt.
 
Idag däremot blev det ingen sovmorgon alls faktiskt. Åkte till lingvallen för att vara demogymnast på trampett steg 2 kursen. Detta betyder att de som är på kursen får testa passa på oss för att lära sig hur man ska göra. Det var helt ok, lite drygt bara. Åkte dit med en tränare och en annan gymnast från min förening. 
Puss och kram lever banan ∆

5 september -

Heej bloggen!
Idag kan man verkligen säga att jag har haft fullt upp. Först "Champion friendship" i skolan. Det är en dag när man går runt på olika stationer med sin klass och så ska man samarbeta. De som samarbetar bäst vinner VILKET VI GJORDE!
 
Efter det var det konfa, första träffen. Vi blev indelade i gruppen och sedan lekte vi lekar och lärde känna varandra. Kul! 
 
När det var klart var det bara att cykla hem byta om och slänga i sig lite mat för att sedan cykla vidare till träningen. Väl där var jag jättetrött!
Det var min dag.
Puss och kram lever banan ∆

Träslöjd!

Heej Bloggisen!
Idag i skolan var vi först på studiebesök i stadshuset vilket helt ärligt var riktigt drygt. Efter det hade vi träslöjd, där skulle vi göra en kopia av ett verktyg. Jag valde en figursåg.
Detta är allt jag hann idag, handtaget.
Annars var det inget speciellt i skolan. Jobbade bara som vanligt. Nu ikväll ska jag på gympa igen vilket ska bli riktigt kul :)
 
Puss och kram lever banan ∆

3 september -

Tjenixen bloggen!
Idag har jag verkligen kunnat jobba bra, gjorde nog minst dubbelt så mycket som jag hann med igår. Känns bra! Nu har jag precis kommit hem, vet inte precis vad jag ska göra har massa saker jag ska göra men vet helt enkelt inte var jag ska börja. Tror det ändå får bli att vattna blommorna så att mamma slipper bli arg.
 
Kanske kommer fler inlägg senare, ni får bara vänta och se helt enkelt. 
Denna bilden är från sista lektionen idag då jag, Rosanna, Tilda och Betty lyssnade på musik.
 
Puss och kram lever banan ∆

Tierd!

Hej bloggen!
tänkte bara uppdatera snabbt innan jag ska lägga ifrån mig mobilen och sova. Dessutom dör snart batteriet så det blir inget långt inlägg.
 
Idag i skolan var jag verkligen super duper mega trött, varje fall på förmiddagen. Kan inte direkt säga vad det beror på, kanske att jag var på bio igår kväll, eller att jag håller på att bli sjuk, eller också att jag glömde mina hörlurar hemma och inte kunde koncentrera mig ordentligt vilket var väldigt störande. 
Hade även första inne idrottlektionen för terminen idag, bara för att det var dåligt väder. Vet inte varför jag alltid uppskattar inne lektionerna mer än de ute.. Hmm...
 
random bild
Puss och kram lever banan ∆

Grown ups 2

Hallå Bloggen!
Nu har jag precis kommit hem från Kristianstad där jag var med de "gympa kompisarna" som var med i Farstorp igår. Vi var där för att se filmen "Grown ups 2" på bio. Själv såg jag 1:an igår. Den var väl okej, det roligaste var när de kissade i poolen så blev det blått, men det hände i den första också. 
 
Andledningen till att vi var där var för att använda sf bio presentkorten vi fick igår.
 
 
 
Puss och kram lever banan ∆