Unborn 8.0 Red Pointer

Shit gymnasievalet...

Livet fortsätter att rulla på. Idag kom vallappen hem, alltså lappen med inloggnings uppgifter till sidan där man ska göra sitt gymnasieval. Om ni vill veta hur det går för mig så är jag inte riktigt klar än, vet inte fullt ut vad jag ska välja. Jag var på öppethus på HTS senast idag. Tycker nästan det finns för lite att välja på, eller ja känner att det mesta är likadana utbildningar bara på olika ställen. Det finns ju hundratals samhällslinjer, naturlinjer osv, jag skulle önska fler internationella program som int här i Hässleholm och ib i Kristianstad. 
Tur att man har ett tag till på sig att fundera varje fall. 
 
Som sagt var jag på öppethus ( vet inte om det ska särskrivas) idag på HTS, nästan precis faktiskt. Detta gjorde e  då att jag tyvärr inte kunde träna idag. Tror det är typ första gången någonsin jag hoppar över utan att anledningen är sjukdom eller resa... Hatar att missa träningarna, jag behöver rörd på mig så fick ta ett litet styrkepass i hallen. Alltid när man ska träna själv tycker jag det är svårt att kämpa lika mycket som man göt i grupp. Säkert därför jag håller på med en lagsport. Jag behöver människor som hjälper en att tagga till och som man kan hjälpa till att tagga, att göra saker tillsammans är så kul. Då delar man både upplevelser och oftast också känslor.
Jag får väl spara allt mitt taggande till på måndag och köra järnet då!
 
 
Puss och kram lever banan Δ

Är stress en mänsklig bugg?

 
Det är fjärde skoldagen på terminen och vi hade bara genomgångar, jag skojar inte. Från att vi började 08.15 till att vi slutade 14.15. Jag orkar inte dessa dagarna, så himla sega. Lärarna bara ger en mer och mer arbeten att göra och bara mindre och mindre tid, hur går det ens ihop?? 
Jag försöker varje fall att inte bli stressad, det blir ju faktiskt inte bättre för att man är det (visst är jag smart), någon gång kommer man hinna göra det, antingen hemma eller på elevens val så det löser sig säkert. Jag undrar faktiskt varför vi ens kan känna stress, jag menar ska det vara någon fördel? Jag föreställer mig människans tillkomst precis på samma sätt som när man skapar en dator, man försöker göra den så bra som möjligt och utan buggar, onödiga program och annat undviker man, så varför stress? Jag kan varje fall inte komma på en ända gång den har varit till nytta, men det är väl kanske så det ska va, livet kommer med både bra och dåliga saker. Gud nu blev det djupt... Imorgon är vi lovade att få jobba på nästan alla lektionerna så får arbeta undan alla jobbiga arbeten då.
 
Puss och kram lever banan Δ
 
 

Ni har väl inte missat?

Jag är medveten om att det var ett väldigt bra tag sedan jag la upp något på min youtubekanal, men nu så har jag gjort det. Hahah fett dryg video ändå, men den är bättre än ingen video alls...
 
 
 
Puss och kram lever banan Δ

Är det normalt...

...att duscha tre gånger på en dag?
Jag har ingen aning men det är vad jag har gjort idag. Har faktiskt mina anledningar:
1) Imorse efter jag hade simmat med pappa
2) När jag hade varit och tränat med mamma
3) Bara för att jag har något konstigt måste att vara blöt när jag ska sova i en nybäddad säng, (det gör det hela mycket skönare, LOVAR!)
 
Annars kan jag informera er om att jag laddat upp en video på youtube, dock var den 37 minuter när den äntligen laddats upp efter 8 timmar, så fick ta bort den... Ska fixa den så som den var meningen att va så snabbt som möjligt, åhh sånt här är så stööörigt!
Sov gott varje fall, Godnatt!
 
Puss och kram lever banan Δ
 

Bärsmoothie

Men tjena mitt bena... (Gammal)
under julafton spelade vi ett julklappsspel, jag kan ju bara säga att jag inte har några bra vibbar av det ordet.
Vi spelade bara med varsin julklapp vilket betyder att man kan bli utan, sån tur var var det bara en person som blev utan... Det var jag :( tävlingsinriktad som man är känns ju detta inte så bra.
Egentligen handlar det inte om att jag inte fick någon julklapp utan att jag faktiskt förlorade riktigt hårt...
Mamma fick en smoothie bok i ett av sina paket och den var faktiskt menad till mig, sa köparen (mormor). så jag fick den, men man fick ju ingen ära på köpet :((
 
Om jag ska försöka komma till poängen så hade jag tänk testa alla smoothies i den och jag började igår med den första, bärsmoothie. Tyckte den var god, frisk men hade någon konstig smak i bakgrunden, stör mig sjukt mycket på att jag fortfarande inte kan komma på vad det är.
 
Recept:
175g blåbär
1 1/2 dl tranbärsjuice
1 1/2 dl naturell yoghurt (om du inte vill ha den så besk ta mild naturell yoghurt)
honung efter smak
 
 
 
 
 Puss och kram lever banan Δ
 

Första dagen på året!

Nu har 2015 precis dragit igång, jag hoppas att det inte är någon nyhet
Idag är det första dagen på året, dagen då man borde ta tag i sina nyårslöften så som, att gå ner i vikt, bli hälsosammare eller låta bli att äta godis på ett helt år. Ja de nyårslöftena som man är väldigt taggade på fram tills att man måste ta itu med de. Varje fall upplever jag det som att det är så för de flesta.
De håller i kanske en vecka upp till en månad sen fortsätter man som man gjort i hela sitt liv.
 
Jag har nog faktiskt aldrig haft ett nyårslöfte, ser inte riktigt poängen. Att lova sig själv att man i ett helt år inte ska äta godis, var gör det för nytta? När året är slut kommer man ändå börja igen och då är året utan godis nästan helt förgäves, isåfall är det ju bättre att försöka minska sin konsumtion på längre sikt. Mycket smartare om du frågar mig ;)
 
Jag tänkte fixa ett "mitt år i bilder" inlägg, men det kan nog dröja ett tag.
Hoppas alla hade en bra nyårafton igår, och gott nytt år till er alla härliga apor där ute i världen.
 
Ledsen för dålig kvalé, mobilbild.
Puss och kram lever banan Δ